header foto header foto header foto header foto header foto 

Wedstrijdtenue

Vanaf het seizoen 2018/2019 hebben wij een nieuw wedstrijdtenue! Gesponsord door Volvo Nieuwenhuijse, Rabobank en Buitink Sport 2000.


Elk wedstrijdlid huurt zijn/haar wedstrijdtenue voor € 45,- per seizoen (prijspeil seizoen 2018/ 2019). Dit bedrag wordt aan het begin van elk nieuw seizoen ge├»ncasseerd tegelijk met de contributie. Het wedstrijdtenue heeft een waarde van circa € 200,- en bevat:
- een wedstrijdshirt
- een wedstrijdrok / -short
- een trainingspak

LET OP: zwarte sokken moet je zelf verzorgen. Deze kun je halen bij sportwinkels. Bijvoorbeeld bij onze sponsor Buitink Sport 2000.

Het wedstrijdtenue is te bestellen tijdens de "tenue-uurtjes" in ons clubhuis. Wanneer deze zijn, kan je zien in de clubagenda.Elk wedstrijdlid is verplicht het volledige wedstrijdtenue tijdens de KNHB-competitiewedstrijden te dragen. En voor- en na de wedstrijd draag je je VHC trainingspak. Zodat we als teams en club uniformiteit uitstralen en onze sponsoren naamsbekendheid geven. 

Je VHC trainingspak mag je ook tijdens de trainingen dragen, dit is niet verplicht.

Te klein?

Is je tenue te klein geworden, geen probleem. Kijk dan even in de clubagenda wanneer er weer een "tenue-uurtje" is. Zorg dat je de kleding netjes en schoon inlevert. 

Kapot?

Heb je kleine schades aan het tenue dan mag je dit eigen beheer herstellen. Is het niet te herstellen of ben je een van de onderdelen van het wedstrijdtenue kwijtgeraakt, meldt dit dan bij het eerstvolgende kledingruilmoment. Je kan dan een nieuwe krijgen, maar wel tegen betaling van: 

Shirt:  € 20,00; Broek/rok: €15,00; Trainingsjack: €25,00; Trainingsbroek: € 20,00

Let op: we hanteren een zo klein mogelijke voorraad om de kosten te beperken. Dus het kan zijn dat items niet op voorraad zijn.

Voor vragen kun je de kledingcommissie bereiken via [email protected]