header foto header foto header foto header foto header foto 

Wedstrijdtenue

Vanaf het seizoen 2022/2023 hebben wij een nieuw wedstrijdtenue. Gesponsord door Zwanenberg Food Group BV, Volvo Nieuwenhuijse en Buitink Sport 2000.

Elk wedstrijdlid huurt een wedstrijdtenue voor € 50,- per seizoen (prijspeil seizoen 2022/2023). Dit bedrag wordt aan het begin van elk nieuw seizoen geïncasseerd tegelijk met de contributie. Het wedstrijdtenue bestaat uit:

- een wedstrijdshirt

- een wedstrijdrok / -short

- een trainingspak

 

Bij dit tenue horen zwarte sokken. Deze kan je kopen tijdens de tenue-uurtjes, tijdens openingstijden van onze bar of bijvoorbeeld bij onze sponsor Buitink Sport 2000.

Het wedstrijdtenue is te bestellen of om te ruilen tijdens de ‘tenue-uurtjes’ in ons clubhuis. In de clubagenda in de VHC-app zijn de data en tijden te vinden.

 

Te klein?

Is je tenue, of een onderdeel daarvan, te klein geworden? Geen probleem! Tijdens de ‘tenue-uurtjes’ kan je de kleding omruilen voor een andere maat. Zorg dat je de kleding netjes en schoon inlevert.

 

Kapot?

Zijn er kleine schades aan het tenue? Dan mag je dit eigen beheer herstellen. Is het niet te herstellen of ben je een van de onderdelen van het wedstrijdtenue kwijt? Meld dit dan tijdens het eerstvolgende "tenue-uurtje”. Tegen betaling krijg je dan een ander exemplaar.

We hanteren een zo klein mogelijke voorraad om de kosten te beperken. Dus het kan zijn dat items niet op voorraad zijn.

 

Wanneer dragen?

We willen als club uniformiteit uitstralen en onze sponsoren naamsbekendheid geven. Daarom is hetverplicht het volledige wedstrijdtenue tijdens de KNHB-competitiewedstrijden te dragen. Voor- en na de wedstrijd draag je het VHC trainingspak. Tijdens training mag je het VHC trainingspak dragen, maar dat is niet verplicht.


Inleveren?

Ben je gestopt met hockeyen bij VHC Twello? Dan moet je je wedstrijdtenue compleet en zonder grote schades inleveren. Als dit niet lukt, brengen we kosten in rekening.

Voor vragen kun je de kledingcommissie bereiken via [email protected]