header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Open trainingen voor kinderen groep 1 t/m 3

Bestuursinformatie

19-6
Ben jij een sport aan het kiezen maar weet je niet welke? Of heb je broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes op hockey en wil je ook een keer mee doen? 

Lees verder

NIEUWE TEAMINDELING SEIZOEN 2019-2020

Nieuws

16-6 De TC heeft de teamindelingen voor het volgend seizoen   2019-2020   rond, zie bijgevoegd overzicht.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Vrijwilligers bedankt!

Nieuws

7-6

Onze club heeft geen bestaan zonder de vele vrijwilligers die zich wekelijks inzetten. Daarom organiseert VHC op 5 juli een bbq om deze helden en heldinnen te bedanken. 
Vanaf 17 uur zijn alle vrijwilligers welkom.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Algemene ledenvergadering 26 juni

Bestuursinformatie

7-6
Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen van onze mooie club? Op 26 juni is er weer een algemene ledenvergadering. Uiteraard zijn er ook onderwerpen waar we graag je mening over horen.  We zien je graag op 26 juni in het clubhuis!Lees verder

Keepers(talent) gezocht!

Nieuws

4-6
Heb je ervaring als keeper of heb je altijd al in zo'n stoer pak willen staan als master of the goal? Pak dan nu je kans: VHC Twello zoekt keepers voor jong dames 1 en dames 1. 
We hebben uitstekende keeperstrainers die je de nieuwste technieken, tips en trucs leren op keepersgebied. Daarnaast kun je uiteraard met je eigen team meetrainen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Programma VHC tot aan de zomerstop

Nieuws

7-6De wedstrijden zijn afgelopen, de meeste trainingen gaan nog door tot en met 22 juni. Dit is per team/ trainer geregeld. Vraag aan je trainer hoe dit voor jouw team zit. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Maak kennis met hockey door een paar keer mee te trainen

Nieuws

31-5 We hebben nog een aantal trainingen te gaan tot aan de zomervakantie. Uiteraard is het nog mogelijk om eens kennis te maken met hockey. 
Wil jij een paar keer mee doen? Meld je dan aan door je naam en je leeftijd te (laten) mailen naar: [email protected]

Lees verder

Nieuws afbeelding

(Jong) Dames 1 speelsters gezocht

Nieuws

13-5BREAKING NEWS!
In verband met nieuwe aanmeldingen gaat dit onwijs leuke Dames 1 team zich komend seizoen splitsen in een Jong Dames 1 en Dames 1 team. 
We hebben nog ruimte voor speelsters in beide teams. Wil jij een van deze teams komen versterken? Meld je dan aan via [email protected]  

Lees verder

Nieuws afbeelding

Zomeravond hockey bij VHC

Nieuws

11-6

Vanaf 11 juli is er weer zomeravond hockey ! Wil jij deze zomer blijven hockeyen? Kom dan naar de zomeravonden bij VHC Twello. Lekker sportief en super gezellig!
Vanaf 20:00 uur zijn de senioren teams en de ABC teams welkom. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Blauwe kaart - de complimentenkaart

Bestuursinformatie

8-3 De groene, gele en rode kaart zijn natuurlijk al lang bekend. Daar komt nu, na de winterstop de blauwe kaart bij.  Deze kaart is de tegenhanger van de andere drie, deze is er namelijk om positief gedrag en vooral sportief gedrag te belonen. Een comlimentenkaart dus eigenlijk. 

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven