header foto header foto header foto header foto header foto 

Accommodatie

We hebben sinds 2017 een prachtig nieuw clubhuis voorzien van een mooie keuken en ruim terras. Op de wedstrijddagen wordt hier goed gebruik van gemaakt en is het gezellig druk.

De teams mogen het clubhuis ook gebruiken voor een gezellige middag of avond. Zo zijn er al leuke ontbijtjes en lunches georganiseerd en heeft een team zelfs de nacht doorgebracht. Wil jij nou ook iets leukes doen met je tema, neem dan even contact op via [email protected]
Bardiensten

 

Bij VHC maken we de lekkerste koffie en cappuccino. 

Een zeer dankbare taak om achter de bar te staan.

Als ouder van spelende kinderen delen we je maximaal 3 keer per jaar in voor een bardienst van ongeveer 2 uur. We plannen je in wanneer je eigen kind thuis speelt. Je staat dan altijd naast iemand die al ervaring heeft.

Heb je na deze dienst de smaak te pakken, dan kun je je aanmelden voor het cappucinoteam. Wanneer je hier in zit draai je zo'n 5 keer per jaar een dienst van 3 uur. Deze diensten kun je zelf inplannen, ideaal!

Vind jij het leuk om op zondag of op een doordeweekse avond achter de bar te staan? Ook dan leren we je het graag!

Alle info die je nodig hebt tijdens de dienst ligt achter de bar, hier vind je ook alle richtlijnen mbt het schenken van alcohol.

 

Wil je je inschrijven voor het cappucinoteam dan kun je een mail sturen naar [email protected]

Voor het bardienstrooster klik je hier

 

Gezonde kantine

Sinds september 2017 hebben we het vignet gekregen voor de gezonde kantine.

We proberen om zoveel mogelijk gezonde keuzes te maken in wat we aanbieden.