header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Update coronamaatregelen VHC Twello

Nieuws afbeelding 11-11-2021
Beste VHC'ers,

jullie hebben de nieuwsberichten ongetwijfeld meegekregen over de laatste maatregelen om de verspreiding van corona zoveel mogelijk te beperken.

Het eerste competitieweekend na de nieuwe maatregelen is geweest. Tijdens dit weekend is er bij VHC Twello door middel van steekproeven gecontroleerd op geldige QR codes voor iedereen vanaf 18 jaar.

Ook hebben we onderzocht hoe andere clubs hiermee omgaan en verdere navraag gedaan bij gemeente Voorst en KNHB naar mogelijkheden om iedereen te kunnen verwelkomen bij VHC, ook degenen die niet in het bezit zijn van een QR code. 

Op basis van dit onderzoek is de uitkomst:
- heb je coronagerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen.
- houd zoveel mogelijk 1,5m afstand op het terras, langs de lijn en in het clubhuis (huisgenoten uitgezonderd)
- was zoveel mogelijk je handen
- bij betreden van ons terras/ clubhuis wordt iedereen van 18+ gescand op QR codes
- 18+ en niet in het bezit van een QR code? Zorg dat je de dag van bezoek aan ons terras/ clubhuis een kleine vrijwilligerstaak op je neemt. Dan ben je gevrijwaard van scannen. (Deze regel is gecommuniceerd door NOC*NSF). Aanmelden hiervoor kan via [email protected]

Wedstrijden & trainingen
Helaas hebben we de afgelopen maanden gemerkt dat er veel afzeggingen zijn voor trainingen en wedstrijden door verschillende teams. Wees je ervan bewust dat afzeggen van een wedstrijd de vereniging geld kost (€75-€150 per wedstrijd). Buiten het feit dat het natuurlijk frustrerend werkt voor je teamgenoten die wel kunnen.

Hetzelfde geldt voor de trainingen; trainers en teamgenoten houden rekening met trainingen in hun eigen schema. Iedereen steekt er tijd, geld en energie in om ervoor te zorgen dat er getraind kan worden. Aanwezigheid op een training en wedstrijd is geen vrijblijvend iets als je een teamsport doet (ziektes en blessures uitgezonderd). 

Voed je brein
Naast studie en werk zorgt het sporten ook voor de nodige ontspanning en werkt als uitlaatklep voor je brein. Juist daardoor presteer je uiteindelijk beter op werk en school. 

Laatste loodjes, zet hem op!
We hebben nog 3 wedstrijdweekenden op het veld tot aan de winterstop. Laten we met zijn allen zorgen dat we zoveel mogelijk aanwezig zijn en volle bak trainen en spelen. 

Voor vragen mail; [email protected]

Het bestuur