header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Schrijf je nu in als 400e lid en win!

Nieuws afbeelding 8-10-2021
Van 6 t/m 17 oktober is het kinderboekenweek. Deze Kinderboekenweek ligt het boek De Berries: Hockeyhelden & voetbalboeven in de winkel. Het derde deel van de populaire hockeyserie De Berries. Deze boeken zitten vol spanning, humor en het belangrijkste: hockey.

 

Wij hebben 3 boeken klaar liggen voor 3 nieuwe leden. VHC Twello heeft op dit moment 399 spelende leden. Schrijf je nu in als lidnummer 400, 401 of 403 en win een exemplaar van deze super leuke serie! 

Heb je al een boek uit de serie? Help ons dan om kans te maken op een bezoek van de schrijfster Annemarie van der Eem aan onze club. Zij verzorgt dan een hockeyquiz, leest voor en nog veel meer! 

Leuk weetje: Annemarie is zelf oud-tophockeyster. Ze speelde jaren in de Hoofdklasse (bij Bloemendaal en Laren) en werd wereldkampioen met Jong Oranje.

 

Win een Berries hockeyfeestje op de club

- Maak een leuke foto waarbij de boeken een bijzondere rol hebben bij de jeugdleden, op het veld of in jullie clubhuis. Gebruik je creativiteit!

 

- Plaats de gemaakte foto op jullie eigen Instagram of Facebook (stories of tijdlijn) en tag hierin @wijzijndeberries en @Voltkinderboeken.

- De meest originele foto wint een Berries hockeyfeestje (datum in overleg). 

Veel succes en plezier!

VHC Twello: een leven lang hockey