header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Wisseling van de wacht bij de kledingcommissie

Nieuws afbeelding 23-6-2021

Annemiek van Vessum heeft aangeven per einde seizoen te stoppen bij de Kledingcommissie. De afgelopen seizoenen was zij ons aanspreekpunt voor leden inzake de bestellingen van de wedstrijdtenues. Mede dankzij Annemiek is er de afgelopen jaren een goede administratie van de uitgifte op poten gezet en bijgehouden. Zij zorgde niet alleen voor een goed verloop bij de maandelijkse tenue uurtjes maar bijvoorbeeld ook voor de organisatie van de mega operatie 3 jaar terug bij de overgang van de oude tenues naar ons huidige tenue. Annemiek, super bedankt voor je inzet voor onze club de afgelopen jaren!

Gelukkig zijn er altijd ook betrokken mensen bij de club die opstaan om deze vrijkomende taak op zich te nemen. Angelike Maassen van de Brink en Zdena Mahne bijvoorbeeld. Angelike gaat de taak van Annemiek overnemen. En Zdena gaat het uitgifteteam bij de tenue uurtjes versterken komend seizoen. Welkom dames in ons vrijwilligersteam!

Lijkt het je ook leuk om een steentje bij te dragen aan onze vereniging, kijk dan even op onze site voor alle vacatures of mail naar [email protected] voor de mogelijkheden. Er zit vast iets voor je bij.

Heb je een vraag over je wedstrijdtenue, kijk dan eerst even op link en staat hier het antwoord niet, mail dan naar [email protected]