header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Wedstrijdschema voor 12, 19 & 26 juni

Nieuws afbeelding 8-6-2021

De wedstrijden voor de jeugd op 12, 19 en 26 juni staan in de VHC app. Zoals al eerder vermeld mogen er helaas nog geen toeschouwers langs de lijn staan, wel op ons terras. Dus maak daar vooral gebruik van. 

Nog even wat bijzonderheden op een rij;
- wedstrijden worden gespeeld in de teams van afgelopen seizoen
- datum, plaats en tijd zijn te vinden in de VHC app
- toeschouwers zijn welkom, maar dan met een zitplek op het terras/ in het clubhuis. Dus niet langs de lijn/ lopend over het terrein. 
- maak je gebruik van ons terras/ het clubhuis? Van harte welkom! Maar zoek een zitplek en registreer je dan via deze link of via de QR code op de flyers die aanwezig zijn. 
- max 4 personen van verschillende huishoudens aan 1 tafel (kinderen tm 12 jaar en meer mensen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd)
- draag een mondkapje bij betreden van het clubhuis en ontsmet je handen
- betaal met pin/ contactloos

Heb jij nog geen bardienst gepland voor 12, 19 en/ of 26 juni? Doe dit dan nog via de VHC app:
1. open de app
2. ga naar 'meer'
3. plan uw bardienst
Vele handen maken licht werk. Laten we er met zijn allen topdagen van maken!

Het is ons nog niet bekend hoe andere clubs omgaan met bezoekers/ opening van clubhuis/ terras. We gaan er vanuit dat er een zitplek is voor de ouders die rijden naar wedstrijden. 

Het dragen van een mondkapje tijdens carpoolen naar wedstrijden wordt aangeraden door het RIVM voor personen van 13 jaar en ouder die niet tot hetzelfde huishouden behoren. Overleg vooral met de andere personen in de auto wat hierin de wens is en neem hem voor de zekerheid mee. 

Nog vragen? Laat het ons weten: [email protected]


Veel plezier en succes!