header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Even voorstellen: onze nieuwe vrijwilligerscoördinator

Nieuws afbeelding 28-4-2021

 Menig club draait volledig op de inzet van vrijwilligers, zo ook VHC Twello. Voor en achter de schermen wordt door veel mensen keihard gewerkt om onze mooie en gezellig club draaiende te houden en alle leden met plezier te laten hockeyen. 

Om ervoor te zorgen dat we voldoende vrijwilligers hebben en ieders kwaliteiten goed benut worden, hebben we sinds kort een vrijwilligerscoördinator: Lotte Schram de Jong. Lotte stelt zich hieronder graag aan jullie voor. Welkom Lotte, we zijn enorm blij met je inzet!

Mijn naam is Lotte Schram de Jong. We wonen nog vrij kort aan de rand van Twello, in Wilp. Mijn zoon, Synco, hockeyt sinds april 2020 bij VHC. Ik heb een juridisch advies bureau voor zaken die te klein zijn om naar een advocaat te gaan, maar die wel lastig zijn en opgelost moeten worden,

Sinds kort ben ik vrijwilligerscoördinator bij VHC. Het is een nieuwe functie, dus we moeten gaan uitvinden hoe de rol het beste ingevuld kan worden. Ik ken de club en de mensen nog niet zo goed, maar dat zal snel veranderen de komende tijd.

Als je ook graag je steentje bijdraagt, kun je de vacatures op de site in de gaten houden en reageren als je wat leuks ziet of je kunt je bij mij melden en je wensen kenbaar maken. Ik ga dan van voor je kijken of er ergens een leuke functie beschikbaar is.

We hebben ook mensen nodig die wel eens een dagje willen helpen bij een evenement. Als je dat wilt kun je je bij mij opgeven. Ik zal dan contact opnemen, als er vrijwilligers nodig zijn.

Ik sta natuurlijk altijd open voor suggesties.

Lotte Schram de Jong

Tel. 0621111954

Email: [email protected]