header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Nieuwe ontvangstouders voor wervingscommissie!

Nieuws afbeelding 29-3-2021

Nieuwe ontvangstouders voor wervingscommissie!

Sinds deze maand zijn twee nieuwe vrijwilligers gestart als 'ontvangstouders' op de woensdagmiddag; Marijke Slijkhuis en Wendy Evers. Hun dochters spelen sinds kort bij VHC in de F en E6. 

Marijke en Wendy hebben zelf ervaren hoe prettig het is als ouder om even wegwijs gemaakt te worden bij de eerste trainingen van je zoon of dochter. Ze willen dit graag ook voor andere ouders doen. Met deze twee enthousiaste dames erbij hebben we weer een mooi clubje 'ontvangstouders' op de woensdag bij de jongste jeugd trainingen. Samen met Eduard, Marjolein en Mathilda staan zij ouders van (potentieel) nieuwe leden te woord en zorgen voor een leenstick en een gebitsbeschermer op maat. Juist in deze coronatijd zijn zij een onmisbare, waardevolle schakel in de ledenwerving.

Kim Knijn en Mirelle Jannink zijn afgelopen najaar afgezwaaid als ontvangstouders. Nogmaals hartelijk dank voor al jullie ondersteuning aan onze trainers en gesprekken met ouders langs de lijn!

De werving van nieuwe leden voor onze vereniging is essentieel om als vereniging voort te kunnen bestaan. Traditioneel is er veel aanwas bij de jongste jeugd, maar ook bij de andere teams kunnen we altijd aanvulling gebruiken. Daarvoor organiseren we verschillende activiteiten door het jaar heen; open trainingen, hockeyclinics in schoolvakanties en op scholen, Kies je Sport van Voorst Actief en bieden we onze hulp aan bij de Koningsspelen.

Wij zijn nog op zoek naar iemand die ons wil helpen bij het organiseren van deze activiteiten. Dat doe je uiteraard niet alleen. Samen met Geke en Natasja in de wervingscommissie, de PR-/ communicatiecommissie en de hockeykern worden dit soort activiteiten opgepakt. Veel ervaring is dus al aanwezig. Vind je het leuk om af en toe een activiteit op te pakken, meld je dan bij Geke of Natasja of stuur een berichtje naar [email protected]

Wist je trouwens dat er nog meer vacatures voor vrijwilligers zijn? Check ze hier. Heb je vragen of idee├źn om op een andere manier je steentje bij te dragen? Mail dan naar: [email protected]