header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Anna kreeg haar lidmaatschap cadeau!

Nieuws afbeelding 16-9-2020
Anna kreeg een lidmaatschap cadeau!

Soms is het lastig om een origineel cadeau te vinden voor je (klein-) kind. Ze hebben al zoveel speelgoed en/ of weten zelf niet zo goed meer wat ze moeten vragen voor hun verjaardag. 

Oma van Ommeren bedacht het meest originele cadeau; een lidmaatschap bij VHC Twello. Ze stuurde een mail naar VHC Twello of haar kleindochter Anna een keer mee kan trainen bij de hockey. Oma had namelijk begrepen dat Anna hockey wel een leuke sport leek. Hoe leuk en origineel om dit als cadeau te geven!? VHC Twello wilde daar uiteraard aan meewerken.

Maar hoe pak je een lidmaatschap nou in een cadeaupapiertje?
Bij VHC Twello krijgt ieder kind dat voor het eerst komt mee doen  bij een training een welkomsttasje.

VHC Twello vond dit zo leuk bedacht van oma, dat ze voor Anna een extra cadeautje mee hebben gegeven in het welkomsttasje. Zo kan een lidmaatschap een heel leuk cadeau zijn om te geven. We wensen Anna heel veel plezier en hopen dat ze nog jaren bij onze mooie en gezellige club blijft hockeyen.

Heb jij nou ook zo’n sportieve (klein-)zoon/ dochter? En zit jij thuis ook te dubben wat voor cadeau je moet geven voor zijn of haar verjaardag? Geef dan een lidmaatschap cadeau! 

Stuur een mail naar [email protected] en wij ontvangen de jarige graag bij ons op de club, met een mooi ingepakt ‘lidmaatschapcadeau'.