header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Start 2e helft veldseizoen

Nieuws afbeelding 7-2-2020
Afgelopen maanden was het betrekkelijk rustig op onze velden. Enkele die hards hebben in de winter doorgetraind, anderen waren voornamelijk druk in de zaal. Graag informeren we jullie over de overgang van zaal naar het veld en bijbehorende data. Uiteraard staat dit ook weer in de VHC app, zodat je je aanwezigheid voor de trainingen en wedstrijden kunt invullen. Wel handig voor je trainer(s) en coach om te weten!

Zaaltraining
Deze week was de laatste zaaltraining in Deventer. In de zaal in Twello gaan de lagere schooljeugdteams nog door tot en met 21 februari. 

Veldtraining
Sommige teams zijn alweer gestart op het veld. Officieel starten vanaf 2 maart voor iedereen de veldtrainingen weer. Mogelijk start jouw team al eerder, dit zal je trainer/ coach uiteraard aangeven. Iedereen veel succes met de 2e seizoenshelft! 

Gezocht!
Zonder trainer geen training, dit klinkt heel logisch maar is helaas wel een feit voor sommige teams. Vanuit de club faciliteren wij 1 training voor elk team, het liefst natuurlijk 2 trainingen voor alle teams. Hiervoor zoeken wij nog enthousiaste leden/ ouders/ ooms/ tantes/ etc.  

Ervaring is een pré, geen must. Binnen de club zijn ervaren trainers die je met alle plezier de kneepjes van het vak bij brengen. Ook een KNHB opleiding gefaciliteerd door de club behoort tot de opties. Als duo training geven kan natuurlijk ook en is wel zo gezellig. Opties te over!

Aarzel je nog en/ of wil je meer weten? Benader dan Hans Zonnenberg via [email protected] in het kader van praten kan altijd ;)

Meteen aan de slag? Topper! Mail dan naar hetzelfde mailadres: [email protected]