header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Geef je nu op voor het familiehockeytoernooi!

Nieuws afbeelding 20-5-2019 Barst jouw familie van het hockeytalent? Of wil je je ouders, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vrienden of buren eens laten kennis maken met hockey? Geef je dan nu op voor het VHC Twello familiehockeytoernooi!

Niet 2e paasdag maar 2e Pinksterdag, 10 juni 2019, vindt alweer de negende editie van het familiehockeytoernooi plaats. Jullie zijn van harte welkom om met familie, vrienden en buren samen een paar potjes te komen hockeyen. Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving, deelname is helemaal gratis. Sticks zijn beschikbaar op de club, zorg wel zelf voor een bitje (ook verkrijgbaar op de club).
 
Er wordt tijdens het toernooi in twee poules gespeeld. De poules worden door de organisatie ingedeeld op basis van de leeftijd van de kinderen in het team. De voorkeur heeft een team met een mooie mix aan leeftijden. 
Het toernooi zal rond 10.00 uur beginnen en wij streven ernaar om rond 13.00 klaar te zijn.

Zorg dat je als team herkenbaar bent door een leuke en originele  outfit aan te hebben.

Ook dit jaar weer willen wij je de gelegenheid geven om op de club te lunchen. We zorgen dat er een uitgebreid lunchbuffet klaar staat. Kosten voor de lunch zijn €5,00 voor volwassen en €3,00 voor kinderen.

Wil je meedoen aan dit gezellige toernooi? Stuur dan een mail naar [email protected] met de volgende info:
• een leuke teamnaam;
• leeftijd van de kinderen (je team bestaat uit minimaal 6 spelers, het aantal wissels is onbeperkt)
• deelname lunch en met het aantal personen
 
We zien jullie graag 2e Pinksterdag, wij hebben er zin in!

Thijs, Maarten en Olaf