header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Nederlands kampioenschap Shoot outs

Nieuws afbeelding 24-6-2018

Succesvolle NK shoot out voor VHC Twello

 

Afgelopen zondag werd in Breda naast de Champions Trophy ook het Nederlands kampioenschap Shoot out gehouden. Tijdens de clubkampioenschappen en het district kampioenschap hadden speelster Maaike Sanders en keepster Madeleine Steur zich al geplaatst voor deze spannende eindronde.

 

In de eerste ronde plaatste Madeleine zich al rechtstreeks voor de halve finale. Maaike mocht zich in de herkansingsronde nogmaals proberen te plaatsten voor de halve finale en nam het op tegen o.a. speelsters uit de topklasse. Ze scoorde mooie doelpunten, maar haalde het net niet naar de halve finale. Voor Madeleine verliep de halve finale uiterst spannend. Zij viel als laatste af en kwam daarmee net buiten de top drie beste keepsters Shoot outs 2018.

 

De KNHB had nog een mooie verrassing voor de meiden in petto; kaartjes voor de wedstrijd Heren Nederland-Belgiƫ. In een luxe touringcar werden de deelnemers naar het Champions Trophy stadion gebracht. De wedstrijd, die Nederland won met 6-1 was een mooi einde van een geweldige dag waarin deze meiden hebben laten zien dat we in Twello fantastische hockeysters hebben. En volgend jaar? Dan doen deze meiden en hopelijk nog een heleboel andere speelsters en spelers van VHC Twello weer mee aan de KNHB Shoot out competitie.