header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Familie paashockeytoernooi op Tweede Paasdag

Nieuws afbeelding 5-3-2018

Tweede paasdag, 2 april 2018, vindt alweer de zevende editie van het traditionele Familie Paastoernooi van VHC Twello plaats. Het Paastoernooi is een echt familie toernooi met de welbekende Olympische gedachte meedoen is belangrijker dan winnen! Jullie zijn van harte welkom om met familie, vrienden en buren samen een paar potjes te komen hockeyen.

 

Het programma is als volgt:
9.30 uur: ontvangst met koffie, thee, ranja met wat lekkers.

10.00 uur: starten de eerste wedstrijden (ze duren slechts 15 minuten en we zorgen voor voldoende pauzes zodat iedereen het kan bij benen).

Rond 13.00 uur kan iedereen moe en voldaan weer thuis verder met een paasbrunch, eieren zoeken en alles wat je verder graag samen doet met Pasen!

Er wordt tijdens het toernooi in twee poules gespeeld. De poules worden ingedeeld op basis van de leeftijd van de kinderen in het team. De organisatie deelt de poules in. De voorkeur heeft een team met een mooie mix aan leeftijden.

Wil je meedoen aan dit gezellige toernooi? Stuur dan een mail naar [email protected]met de volgende info:

• Bedenk een leuke teamnaam;
• Je team bestaat uit minimaal 6 spelers (het aantal wissels is onbeperkt).Geef aan wat de leeftijd is van de kinderen onder de 18 jaar. 

Wil je meedoen, maar heb je geen compleet team: laat het ons weten, dan kunnen wij je aan een ander team koppelen.

 

De kids kunnen meedoen aan een Paashaas kleurwedstrijd. Bij dit bericht zit een kleurplaat, maak er iets moois van, lever ‘m in bij de bar van het clubhuis en maak kans op een hele mooie prijs. De jury, Veerle en Charlotte, beoordelen de kleurplaten en maken de winnaar bekend tijdens de prijsuitreiking van het Paastoernooi.

Zorg verder dat je als team herkenbaar bent: denk aan sokken, shirts, petten
De inschrijving sluit op maandag 26 maart. Vol = Vol.


De organisatie van het Familie Paastoernooi is dit jaar in handen van de evenementencommissie in samenwerking met families Friso en van Zuijlen.


Tot 2epaasdag, wij hebben er zin in!


 

Bijlage