header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

VOLVO CLUBBONUS

Nieuws afbeelding 17-9-2015 VOLVO CLUBBONUS

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid of een relatie van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij Nieuwenhuijse. 

Volvo Cars Nederland BV is al lange tijd sponsorpartner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar. Het succes van de Volvo Hockey Clubbonus heeft Volvo Cars Nederland doen besluiten deze sponsoractie voort te zetten t/m december 2016. 

De bonusactie die rechtstreeks ten goede komt aan de clubkas van de hockeyclub is uniek en blijft maar liefst €1.000,-! Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s. 

Wat betekent dit voor de VHC Twello? Volgens Volvo Nederland kan een club ter grootte van onze club naar verwachting gemiddeld zeker 5 auto’s per contractperiode afnemen. Dat zou dus een extra besteedbaar bedrag van € 5.000,- betekenen. Dit geld wordt aangewend bijvoorbeeld voor de jeugd c.q. de jeugdopleiding. 

Maak dus snel een afspraak bij Volvo Nieuwenhuijse. Nieuwenhuijse B.V. is een Volvo dealer met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Zwolle, Meppel en Heerde. 

In 1988 begonnen met een eerste Volvo vestiging in Apeldoorn. Vier jaar later werd de vestiging in Deventer geopend en in 1998 volgde Zutphen, gevolgd door Heerde in 2007. Recent werden in 2014 ook de dealerbedrijven in Zwolle en Meppel lid van de Nieuwenhuijse familie.

Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de autosector. Zorg voor jezelf en voor anderen: het veiligheidsconcept is niet alleen toegespitst op de passagiers in de eigen auto, maar eveneens op passagiers in andere auto’s, en op voetgangers. Milieubescherming gaat verder dan wetgeving – en rekening houden met klanten is een devies dat het hele bedrijf inspireert. Auto’s worden bestuurd door mensen. 

"Het grondbeginsel achter alles wat bij Volvo wordt ontwikkeld is daarom veiligheid – en dat moet ook zo blijven.”, aldus Gustaf Larson en Assar Gabrielsson, oprichters van Volvo. Tegenwoordig worden we eveneens door andere zaken gedreven. De wens om auto’s te bouwen die minder schadelijk zijn voor het milieu. En boven alles het streven naar kwaliteit en innovatief design. Voor onze bestuurders, voor onze passagiers, voor iedereen. De adviseurs van Nieuwenhuijse B.V. zijn u niet alleen graag van dienst bij nieuwe Volvo modellen en occasions maar adviseren u ook graag over onze lease- en verzekeringsproducten. En natuurlijk bent u ook voor het maken van een afspraak bij onze werkplaatsen van harte welkom in een van onze dealerbedrijven! Ook dat zit wel goed! 

 NIEUWENHUIJSE DEVENTER BV 
Revalstraat 6 
7418 BJ Deventer 
(0570) 63 03 49 

 NIEUWENHUIJSE ZUTPHEN BV 
Loohorst 1 
7207 BL Zutphen 
(0575) 52 72 22