header foto header foto header foto header foto header foto 
Persberichten

Seizoen 2014-2015 goed van start voor VHC Twello

Nieuws afbeelding 31-8-2014

Na een heerlijke zomer is het hockeyseizoen gestart met onderlinge oefenwedstrijden voor de teams. Dat was wel even wennen; een prachtig nieuw tenue in andere kleuren en het veld was voor sommigen groter geworden dan waar vorig seizoen op werd gespeeld.

Outfit van Piet Zoomers Dat het hockeyen is begonnen was afgelopen zaterdag weer goed te zien op het Rabohockeypark. Het was een drukte van belang. Vlak voor de zomervakantie waren de nieuwe zwarte Reece outfits uitgedeeld. De tenues zijn tot stand gekomen via een perfecte samenwerking tussen Piet Zoomers, Sport 2000 John Buitink en de kledingcommissie van VHC Twello. Het zag er op het veld prachtig uit. Babet Hogervorst, moeder van spelende jeugdleden maar ook fotograaf, zorgde voor de nieuwe teamfoto’s. Die komen ook dit seizoen weer in het clubhuis aan de muur.

Nieuwe teams Op het veld verschenen ook een nieuwe teams: een jongens F-team. Stoere jongens van zeven die superenthousiast aan hun eerste wedstrijd begonnen. Maar ook drie nieuwe meiden E-teams gingen van start. Zij speelden ineens op een kwart veld. En de E-meiden van vorig jaar zijn nu E-achttal en spelen al op een half veld. Dat was dus wel even wennen! Deze week zijn ook de trainingen gestart en kan er goed geoefend worden in de nieuwe teamsamenstellingen en op de nieuwe veldafmetingen.

Hockey ook voor jou? Wil je net als jongens-F ook meedoen aan de snelste sport van Twello? Kom dan gewoon eens kijken. Meedoen mag natuurlijk ook. De trainingen zijn op woensdagmiddag. Ben je al ouder dan zeven? Dan zijn er nog andere jongensteams die wel wat stoere hulp kunnen gebruiken. Maar ook de meidenteams kunnen nog wel wat gezelligheid gebruiken. Meer weten over VHC Twello of ook eens meetrainen bij deze gezellige hockeyclub? Kijk dan op www.vhctwello.nl of stuur een mail naar [email protected]

 

Bijlage