header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

VHC Twello sluit hockeyseizoen af

16-6-2013 Afgelopen zaterdag organiseerde VHC Twello  de KNHB-minislotdag, de afsluiting van weer een mooi hockeyseizoen. Honderdvijftig spelers en begeleiders arriveerden rond half tien op het Rabohockeypark aan de Zuiderlaan. VHC Twello is inmiddels voor het derde jaar op rij organisator van deze slotdag. Ditmaal voor elf jongens D8-teams.

De teams waren verdeeld over twee poules waarin werd gestreden voor een plaatsje in de finaleronde. Hiernaast was er een spectaculaire individuele competitie voor de hockeyer met de hardste slag. Floris uit Epe ging hier met de bokaal naar huis met een snelheid van 87 km/uur.

In de finale streden uiteindelijke Meeuwen D1 uit Emmeloord tegen D1 van de Enschedese Hockey Vereniging (EHV). De Meeuwen werden vanaf het begin onder druk gezet met technisch verzorgd spel en een snelle opbouw. Na twee keer vijftien minuten kon EHV tevreden naar de 3-0 stand op het scorebord kijken en de winnaarsbokaal mee naar huis nemen. Tweede en derde werden respectievelijk Meeuwen D1 en Meppel D1. De sportiviteitsprijs ging mee terug naar Dalfsen met het Mix D1 team.