header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

250ste lid is binnen!

Nieuws afbeelding 12-9-2012 VHC Twello blijft groeien. Onlangs is het 250ste lid ingeschreven. Het gaat om vijfjarige Funkey hockeyster Sophie. Na afloop van de training afgelopen woensdag 12 september werd zij in het bijzijn van alle andere funkey hockeyers in het zonnetje gezet.
Nadat de training is afgesloten meldt funkey trainer Hester van der Zaag dat er nog een verrassing is voor Sophie. Op dat moment loopt ook voorzitter Luuk van der Poel het veld op. "Sophie, weet je waarom ik zo blij ben?" Nee, dat wist Sophie nog niet. "Omdat jij het 250ste lid bent van onze vereniging", gaat Luuk verder. "Daarom heb ik een mooie tas voor jou." Sophie is blij en maakt de tas open. Er zit een cadeau in. Fantastische knalroze sokken. 

Voor wie nog geen zes is en al wel gezellig wil sporten om het balgevoel te ontwikkelen. Dan is Funkey hockey een uitkomst. Dit is hockeyen vanaf vier jaar. Waarbij plezier voorop staat. Neem even contact op met Hester van der Zaag of kom op woensdags van 17.30 tot 18.15 naar het Rabohockeypark aan de Zuiderlaan iedereen kan een paar keer meedoen om uit te proberen. We zien uit naar je komst!