header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Ingezonden verslag Deventer over Stedendriehoektoernooi

10-9-2012

Vanuit Deventer ontvingen wij onderstaand verslag van het Stedendriehoektoernooi.


Deventer H3 vs de rest van de stedendriehoek

 

Zondagochtend 2 september om 10:30 uur fris en fruitig het mandje uit, koffie aan, ontbijtje maken en mentaal voorbereiden op de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen.

 

Alles bij elkaar zoeken, stick, scheenbeschermers, schoen 1, schoen 2, shirts, trainingsbroek en zwarte korte broek…….. ik zou toch zweren dat ik een zwarte korte broek had……….mmmm tijd begint te dringen…. dan maar een witte mee.

 

Bandjes oppompen van de fiets en naar het verzamel punt bij de Drakenbrug. Het stedendriehoektoernooi was georganiseerd door VHC Twello, met andere woorden lekker in de achtertuin. Na een fiets tochtje van 20 minuutjes kwamen we aan op de club. Een warm welkom, omkleden, bakkie koffie en rustig in spelen

 

In de zomer heeft heren 3 een rustig maar regelmatig trainingsschema aangehouden, hierdoor waren we niet helemaal vastgeroest, echter was een strakke pass en direct goed stoppen iets minder automatisch dan 2 maanden geleden.

 

De wedstrijden begonnen, voor elke wedstrijd waren doelstellingen en focuspunten bedacht. Met wisselende resultaten werden deze bereikt, met als beste wedstrijd toch wel de wedstrijd tegen AMHC. Hier vielen veel kwartjes weer op hun plek.

 

Als afsluiter hadden wij de eer om tegen de organisator te mogen spelen. Als goede gast heeft heren 3 zich uiteraard ingehouden om zo de gastheer niet in verlegenheid te brengen, een mooie wedstrijd eindigde in een 1-1.

 

Na hard sporten kwam het ontspannen, biertje erbij, bbq aan, muziekje erbij… het echte hockey leven.

 

Oh ja de uitslag:

DHV H3: 11 pt

Ares & amhc: 9 pt

Zutphen: 5 pt

DHV H4: 4 pt

Twello: 2 pt

 

De eerste zege voor DHV is binnen.

 

Een geslaagd en gezellig begin van het nieuwe seizoen. Hierbij willen we VHC Twello bedanken voor de organisatie en de gastvrijheid.