header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Acccie

Nieuws afbeelding 31-8-2012

Wat is de acccie?

De huidige accommodatiecommissie (kortweg: acccie) bestaat uit Marck Slaghekke, Wilco Eckhuis, Hans Zonnenberg, Roos Taverne en Boudewijn Sanders. Het afgelopen seizoen behoorde Paul Gruntjes ook tot dit  gezelschap. De acccie zorgt ervoor dat de keetjes, velden en het terrein er netjes bijliggen.


Wat is er vorig seizoen gedaan?

Het afgelopen seizoen startte met het schilderen van de bar in opdracht van de barcommissie. Besloten werd het maaien van het terrein uit te besteden aan Beekman Hoveniers. Voordat de competitie begon zijn in de grijze keet twee omkleedkamers ingericht, is er een ruimte gecreƫerd voor de kleding en is er een ruimte vrijgemaakt voor het materiaal. Ook is er een overlegkamer gemaakt, maar die blijkt niet gebruikt te worden.


Na de ALV in oktober 2011 is het dak van de blauwe keet door BPI gerepareerd. Nu kunnen de vogels niet meer door het dak pikken!


Een volgende actie was het bestellen van een trekkertje voor het borstelen en vegen van de velden. Inmiddels doen wij dat nu sinds januari 2012 zelf met onze eigen veegploeg. Uitgangspunt is dat elke week een veld wordt geborsteld/geveegd. Dat is tot nu toe aardig gelukt.


Op het terrein zijn bomen gepland door Marck. Kijk maar 's hoe mooi de wilgen erbij staan langs de sloot! (De singels zijn door de gemeente aangelegd). Ook zijn vlaggenmasten geplaatst, met daarin de vlaggen van onze grootste sponsoren Rabobank en Piet Zoomers. De vlag van de KNHB hangt er tussenin.


Verder is de verlichting binnen aangepast door Peter Zonnenberg. De ongezellige TL-lampen zijn verwijderd en heeft plaatsgemaakt voor een wat meer sfeervolle verlichting. Let maar eens op de spotjes boven de bar!


Onderhoudswerkzaamheden konden niet ontbreken: zo is de deur vervangen aan de zijkant, functioneren de rolluiken weer, is er een geultje gegraven om het water onder de keten af te voeren en zijn de fietsenrekken vastgezet.


Een andere actie die afgevinkt is, is de vloer bij de wc's. Oscar's Woonservice heeft dit als vriendendienst voor ons aangelegd en nu ligt er een prachtige oranje vloer in de wc's!


Vooruitblik seizoen 2012-2013

We zijn al weer goed begonnen. Gisteren heeft BPI de rode container verplaatst. Hij staat nu wat meer uit het zicht en het is nu handiger om het terrasmeubilair en doeltjes in de winterstop op te bergen. Zaterdag 1 september worden de prullebakken geplaatst. In het nieuwe seizoen gaan wij de grijze keet aanpakken. Het dak moet gerepareerd worden, de waterafvoer moet beter en ook de indeling van de ruimtes is nog niet optimaal. Een wens is om douches te realiseren. Daar is beperkt geld voor. Eens kijken of dat ons lukt! Ook proberen we een parkeerstrook aan te leggen. De LED verlichting kan nog efficiĆ«nter ingeregeld worden. En we willen graag lockers maken voor de keeperstassen. Last but not least zouden we het terras verder willen inrichten.


Hoe

Deze acties kunnen wij niet zonder hulp uitvoeren. Daarom proberen wij dit jaar aan de hand "klusdagen" een voor een onze wensen in te vullen. Vind je het leuk om mee te helpen, meld je aan bij Boudewijn Sanders en je wordt vanzelf uitgenodigd!