header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Verkiezing leukste sportvereniging

18-4-2012

Bij de verkiezing van De Leukste Sportvereniging van de gemeente Voorst kan er gestemd worden op VHC Twello via www.leukstesportvereniging.nl/voorst. Of via de banner op onze site. Bij het uitbrengen van een stem maakt je direct kans op een van de reizen naar Londen tijdens de Olympische Spelen, een abonnement op de Eurosport Player of een iPad.

Bij het stemmen kun je ook cijfers geven voor de sfeer, gezellige leden, enthousiaste vrijwilligers en een positieve uitstraling. Er kan een titel gewonnen worden voor de beste cijfers en een titel voor de meeste stemmen. De winnaars van de gemeente Voorst gaan door naar de verkiezing van de provincie. De provinciewinnaars horen tijdens een Award uitreiking wie de landelijke winnaar is.

Er kan tot en met 30 juni worden gestemd via www.leukstesportvereniging.nl. Voor iedere stem keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende 3 goede doelen: Kika, Spieren voor Spieren of Right To Play.

De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Spar, Eurosport, Vote Company en de maatschappelijke partners Kika, Spieren voor Spieren, Right To Play en Spieren voor Spieren.