header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Winterse avond erg gezellig!

22-1-2012
Gisteravond was het een sfeervolle avond bij de club. De evenementencommissie had het clubhuis omgetoverd tot een winters tafereeltje. Iedereen werd ontvangen met gluhwijn en warme chocolademelk. Zo'n 50 aanwezige leden, ouders en vrijwilligers zorgde samen voor een gezellige avond. Ook werd uiteraard aandacht besteed aan het afscheid van onze eerste voorzitter van de vereniging, Henk-Jan Wijnbergen. Hester van der Zaag vertelde over het ontstaan van de vereniging en de tomeloze inzet van Henk-Jan hierbij, met speciale vermelding voor Alinde en de kinderen. Als dank voor zijn werkzaamheden werd hij benoemd tot het eerste erelid van de vereniging en is het terras voor het clubhuis omgedoopt tot het HJ Wijnbergenplein. Ook ontving hij een mooi boek over de eerste drie beginjaren van de club. Tot slot verraste de jeugdcommissie Henk-Jan ook nog met een leuk kadootje. Het bestuur is nog op zoek naar een nieuwe voorzitter, dus overwin de laatste aarzelingen en meld je aan bij Hester of via [email protected] 
 
Bij de loterij won Inge de bijzonder fraaie tafelbarbecue. Uiteraard verwacht Dames 1 wel een teamBBQ waarbij dit exemplaar uiteraard ingewijd gaat worden;-)
 
Het was goed te zien dat er een aantal nieuwe gezichten waren gekomen. Wij hopen dat de volgende keer nog meer ouders hun neus durven te laten zien.
 
Evenementencommissie en Barcommissie bedankt voor de geslaagde avond!