header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Feestavond ABCD jeugd

Nieuws afbeelding 9-9-2011

Na wekenlange voorbereiding was het dan eindelijk zover: Het eerste (jeugd)hockeyfeest van VHC Twello was een feit! Natuurlijk brengt het organiseren van zoiets altijd stress met zich mee; zo ook bij ons… Door de stress waren we net niet op tijd klaar met het opzetten/klaarzetten van alle dingen. En daarom duurde het ook een tijdje voordat de D’tjes, zoals gepland, op het veld stonden. Precies op dat moment ging het ook nog regenen! Het schuilen was dan ook een mooie aangelegenheid voor veel kinderen om veelvuldig gebruik te maken van de gratis ranja die op de bar stond. Gelukkig was het weer ons verder goedgezind en konden we al snel weer verder met knotshockey. Als JeugdCommissie hadden we bedacht dat ze daar ongeveer 1 uur maximaal mee bezig waren: niet dus. Sommigen hadden de smaak zelfs zo te pakken, dat we om 21:00 uur nog kinderen van het veld moesten halen…

 

En toen waren daar alle C’tjes ongeveer tegelijkertijd, wat natuurlijk bij ons voor totale chaos zorgde, omdat iedereen zo snel mogelijk een polsbandje moest hebben. Om 22:00 uur was het voor de A/B dan ook eindelijk tijd om te komen. Op dat moment had de D weg moeten gaan: dat was natuurlijk ook een probleem op zich. Sommigen konden het zelfs nog een half uur rekken (met de smoes: “dit is echt het laatste liedje”), maar regels zijn natuurlijk regels. En dat is maar goed ook, want de meesten waren uitgeput van hun enorme inzet bij het knotshockey. Compliment voor jullie allemaal! Toen alle “ouderen” binnen waren ging het bier er in rap tempo doorheen. Het is een hockeyfeest of het is het niet hè. Om kwart voor elf was Dennis Brugman (onze DJ) er samen met MC Dust. Op hun muziek ging het publiek helemaal los (later las ik op Facebook nog de term: “gekkenhuis”). Toen om 1 uur de muziek afgelopen was, was voor iedereen het feestje afgelopen. Het feestje zette zich buiten nog even voort, maar iets later was het voor iedereen toch echt afgelopen. Nou ja, voor bijna iedereen dan. Er waren natuurlijk een aantal mensen die het feest zo leuk vonden dat ze de tent letterlijk afbraken. Dat hoorde natuurlijk bij het opruimen, wat de zondag daarna nog even doorging. En dat hoort er helaas ook bij: opruimen. Maar zo’n geslaagd feest maakte alles weer goed!

 

Met speciale dank aan:

Marit Jonker en Peter Wormskamp voor het toezicht,

DJ Dennis Brugman en MC Dust voor het draaien,

Roger Brink, Sander van der Plas en Thijs de Bie voor hun hulp bij de bar, muntverkoop, opruimen en de muziekinstallatie.

 

En natuurlijk alle leden en intro’s die er een geweldig feest van gemaakt hebben!!!!

 

Bedankt!

 

De JeugdCommissie

 

 

Bijlage