header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

We gaan weer de zaal in!

Nieuws

14-9
Goed nieuws: we gaan dit jaar weer de zaal in! 
De jongste jeugd & D-teams gaan trainen in Twello, vanaf de C trainen teams in de blaashal bij DHV in Deventer. De trainingsdagen zijn helaas nog niet bekend, hierover zijn we nog in gesprek met de betreffende locaties. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Plan nu je bardienst!

Nieuws

30-8
Beste ouder/verzorger/speler,
 
Na lang wachten gaat het nieuwe seizoen bijna beginnen. Zoals je van ons gewend bent, wordt er aan ouders/verzorgers, oudste jeugd en senioren (zondag) gevraagd een aantal keer per jaar een bardienst te draaien. Deze kun je makkelijk zelf inplannen via de app, wanneer jou dit het beste uitkomt.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Inloopavond van 30 augustus wordt verplaatst naar 25 oktober

Nieuws

26-8

We zijn weer gestart! Deze week is er getraind volgens het nieuwe trainingsschema in aanwezigheid van onze nieuwe hoofdtrainer. We horen al veel enthousiaste reacties! 
Op 25 oktober, om 19:30 uur, is er een inloopavond gepland waarbij onze nieuwe hoofdtrainer vragen beantwoordt en toelichting geeft op bepaalde zaken. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Meld je nu aan voor de clinics bij VHC!

Nieuws

26-8 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐜𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧! 𝐌𝐞𝐥𝐝 𝐣𝐞 𝐚𝐚𝐧!⚽🏑🏐
De maand september staat bij DEV&TER - JONG in het teken van sport, gezelligheid, ontmoeten en vooral heel veel plezier. Samen met studentenverenigingen Nescio en Pro Deo organiseren we een maand lang de leukste activiteiten voor studenten in #Deventer. Dit alles met 1 belangrijk doel: Kom

Lees verder

Nieuws afbeelding

Toeschouwers bij trainingen en wedstrijden zijn weer welkom! Lees dit bericht voor de voorwaarden.

Nieuws

20-8
Komende dinsdag starten we weer met trainen, zondag 5 september start voor de eerste teams de competitie. Gelukkig mogen we weer toeschouwers ontvangen! Dit gaat echter nog wel gepaard met wat maatregelen ten aanzien van corona: - toeschouwers moeten nog steeds op 1,5 meter afstand van elkaar staan (muv mensen uit hetzelfde huishouden). - scan onze QR code (hangt op meerdere

Lees verder

Nieuws afbeelding

Ons Heren 35+ team heeft nog ruimte voor spelers

Nieuws

16-8 VHC start komend seizoen met het eerste Heren 35+ team in de geschiedenis van het bestaan van de club. Het is het 6e seniorenteam op de zondag. 
Dat worden super gezellige zondagen en jij kunt daar bij zijn! 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Ken jij onze nieuwe leden? Neem ze mee!

Nieuws

16-8
Hebben jullie ook zo'n zin in het nieuwe seizoen!? Wij wel!
24 augustus starten de trainingen weer, achter de schermen wordt druk gewerkt om alles klaar te maken voor de start van het hockeyseizoen 2020-2021. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Seizoen 2021: belangrijke informatie

Nieuws

11-8
Na de vervelende coronaperiode van de afgelopen 2 seizoenen ziet het ernaar uit dat we onbekommerd het seizoen 2021/2022 in kunnen gaan.

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven