header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Informatie over hervatting trainingen 25 januari

Bestuursinformatie

22-1 Aanstaande maandag (25 januari) hervatten we de trainingen weer voor iedereen. Hieronder een uitleg over het waarom en op welke manier. Lees vooral de regels goed door en houd je hieraan, zodat iedereen in goede gezondheid kan blijven sporten. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Loting obligaties

Bestuursinformatie

20-1
De financiering voor de bouw van ons prachtige clubhuis heeft nogal wat voeten in aarde gehad; we hebben in 2016 een lening afgesloten, talloze acties gehouden om geld in te zamelen en we hebben zelfs obligaties uitgegeven. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Update hervatting trainingen (2)

Bestuursinformatie

13-1 Beste VHC'ers,

De ontwikkelingen op coronagebied en in de zorg zijn nog steeds een punt van aandacht, zoals jullie ook op het nieuws en tijdens de persconferentie hebben gehoord. Maar we weten ook dat jullie staan te trappelen om weer het veld op te mogen en wij willen niets liever dan dat faciliteren.  

Lees verder

Nieuws afbeelding

Update hervatting trainingen

Bestuursinformatie

30-12 Beste VHC'ers,
zoals jullie ongetwijfeld al via het nieuws of andere kanalen hebben meegekregen, raken de ziekenhuizen vol door het toenemende aantal coronapatiƫnten. Reguliere zorg wordt in veel ziekenhuizen opgeschort, in sommige ziekenhuizen is er zelfs geen plek meer voor spoedgevallen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Winterprogramma

Bestuursinformatie

19-11 Beste VHC'ers,
we naderen wat in een normale situatie de 'winterstop' zou zijn. Maar aangezien we nu al een paar maanden niet optimaal hebben kunnen hockeyen en zelfs de zaalcompetitie niet doorgaat, hebben we toch geprobeerd een oplossing te vinden om het aanbod te vergroten. 

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven