header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Winterprogramma

Bestuursinformatie

19-11 Beste VHC'ers,
we naderen wat in een normale situatie de 'winterstop' zou zijn. Maar aangezien we nu al een paar maanden niet optimaal hebben kunnen hockeyen en zelfs de zaalcompetitie niet doorgaat, hebben we toch geprobeerd een oplossing te vinden om het aanbod te vergroten. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

KNHB annuleert zaal- en midwintercompetities

Nieuws

13-11
De KNHB heeft laten weten de zaal- en midwintercompetities te annuleren. Het is gezien de aanhoudende coronamaatregelen niet mogelijk dit nog te organiseren. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Aangepast coronaprotocol

Bestuursinformatie

29-9

Beste VHC’ers, ouders, trainers, coaches en gasten,
VHC moet in navolging op de persconferentie van gisteravond weer een update doorvoeren ten aanzien van de coronamaatregelen die gelden voor onze club. Dit ondanks het eerder genoemde compliment dat jullie als VHC’ers van de gemeente kregen op de uitvoering van het huidige beleid. We moeten helaas mee in de

Lees verder

Nieuws afbeelding

We starten het seizoen coronaproof; lees hier de maatregelen van VHC

Bestuursinformatie

25-8
Beste leden, ouders en verzorgers,
er mag weer gehockeyd worden! De competitie en de trainingen gaan van start en wij hebben er zin in. We gaan er samen een mooi seizoen van maken! 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Anna kreeg haar lidmaatschap cadeau!

Nieuws

16-9 Anna kreeg een lidmaatschap cadeau!
Soms is het lastig om een origineel cadeau te vinden voor je (klein-) kind. Ze hebben al zoveel speelgoed en/ of weten zelf niet zo goed meer wat ze moeten vragen voor hun verjaardag. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

QR-registratie bij bezoek aan VHC Twello

Nieuws

2-9
Komend weekend start de competitie weer. Om iedereen gezond te houden hebben we in navolging van de adviezen en regels van de KNHB en Gemeente maatregelen getroffen. We vragen daarom (nogmaals) je aandacht voor het volgende:

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven