header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Nieuwe TC leden gezocht!

Bestuursinformatie

22-11Onze TC is op zoek naar nieuwe leden!
Heb jij affiniteit met hockey, speel je zelf nog, coach je, of heb je bestuurlijke ervaring in een andere tak van sport? Wil jij graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze mooie club? Dit is je kans! Onze technische commissie (TC) zoekt nieuwe leden.


Lees verder

Nieuws afbeelding

Pupillen van de week bij Dames 1: Fleur, Jette en Lara

Nieuws

19-11Dames 1 speelde zondag een thuiswedstrijd tegen Flevoland. Deze spannende wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 eindigde in een 1-1 gelijkspel. 
Fleur, Jette en Lara waren mini's van week. De meiden mochten mee inspelen en de wedstrijd openen. Na de wedstrijd kregen ze een medaille uitgereikt van de dames.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Pupillen van de week bij Heren 1: Hugo en Klas

Nieuws

19-11 Onze heren speelden dit weekend een thuiswedstrijd tegen Zutphen. De heren hadden dit keer hulp van 2 mini’s van de week; Klas en Hugo. 
Ze hielpen de heren met inspelen en het inslaan van de keeper. Ook hebben ze de heren de hele wedstrijd bijgestaan in de dugout. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Afscheid TC leden

Bestuursinformatie

19-11
Afscheid TC leden
Zoals iedereen weet, heeft de Technische Commissie (TC) een belangrijke functie binnen onze hockeyclub. Samengevat regelt de TC alles wat met de inhoudelijke en praktische kant van het hockey te maken heeft, zowel het op het veld als in de zaal. Dit laatste samen met de zaalcommissie die onder de TC valt. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Pupillen van de week: Anne en Felicia

Nieuws

4-11

Anne en Felicia uit F1 waren zondag 3 november de pupillen van de week bij de wedstrijd van Dames 1. 
Ze hebben de dames bijgestaan van de wedstrijdbespreking tot en met de 3e helft. De toppers hebben zelfs gescoord in de goal van de tegenstander!

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven