header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Terug naar het oude trainingsschema

Nieuws

31-3 Beste VHC'ers,

er is goed nieuws! Doordat de avondklok naar 22:00 uur wordt verzet, kunnen wij weer terug naar het trainingsschema van voor de lockdown. Het schema staat inmiddels in de VHC app. Er moeten nog wat dingen geregeld/ gecheckt worden, dus mogelijk volgen er voor een paar teams nog wat kleine aanpassingen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe ontvangstouders voor wervingscommissie!

Nieuws

29-3 Nieuwe ontvangstouders voor wervingscommissie!

Sinds deze maand zijn twee nieuwe vrijwilligers gestart als 'ontvangstouders' op de woensdagmiddag; Marijke Slijkhuis en Wendy Evers. Hun dochters spelen sinds kort bij VHC in de F en E6. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Online algemene ledenvergadering

Nieuws

19-3
Afgelopen maandag was onze algemene ledenvergadering, geheel coronaproof en online. Met dank aan Paul Wensink (Heren 1 speler en eigenaar van Barstories).
De agenda bestond onder andere uit; updates van bestuur en commissies, het vaststellen van de jaarrekening, benoemen van een nieuwe kascommissie en de herkiezing van Joris Haringhuizen als secretaris. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Centralize sponsort vanaf nu onze scheidsrechters

Nieuws

5-3 Centralize sponsort vanaf nu onze scheidsrechters

Je kent ze vast nog wel, die grote oranje windjacks waarin onze scheidsrechters rondliepen op de club. Die waren wel aan vervanging toe. Of zoals een van onze 'fluitende ouders' het formuleerde: "als ik fluit, dan wil ik er wel een beetje kek bijlopen!"

Lees verder

Nieuws afbeelding

Met dank aan ons VHC klusteam!

Nieuws

7-2
Het terrein van VHC is vandaag bedekt onder een dikke laag sneeuw. Gelukkig was ons VHC klusteam gisteren op tijd klaar met het onderhoud. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Informatie over hervatting trainingen 25 januari

Bestuursinformatie

22-1 Aanstaande maandag (25 januari) hervatten we de trainingen weer voor iedereen. Hieronder een uitleg over het waarom en op welke manier. Lees vooral de regels goed door en houd je hieraan, zodat iedereen in goede gezondheid kan blijven sporten. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Loting obligaties

Bestuursinformatie

20-1
De financiering voor de bouw van ons prachtige clubhuis heeft nogal wat voeten in aarde gehad; we hebben in 2016 een lening afgesloten, talloze acties gehouden om geld in te zamelen en we hebben zelfs obligaties uitgegeven. 

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven
Nieuws afbeelding

Schrijf je nu in voor onze hockeyclinic op 5 mei!

Nieuws

15-4 Heb jij altijd al een keer willen hockeyen of lijkt het je gewoon gezellig om samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een clinic te volgen? Schrijf je dan nu in via: [email protected]  

Lees verder