header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Hockeyvriendje Nederlands elftal

Nieuws afbeelding 4-7-2011

“Gisteravond was het zoo cool om dat je het hele publiek zag je juichen om al die kinderen egt zoo cool ik voelde de kriebel in mijn buik egt waar en ik liep met jeroen hetzbergen van pelle van der zaag”

 

Gister mocht Pelle in het Wagner Stadion in Amstelveen tijdens de Champions Trophy als Rabo Hockeyvriendje samen met het Nederlans Herenelftal het veld op om het volkslied te zingen. Hieronder een aanvulling op zijn eigen verslag:

We gingen verzamelen bij de Rabobank stand waar we een tas kregen. In de tas zat een shirt, een broek en een paar sokken. Vervolgens mochten we de trap op naar de pauze tent. Dat is de tent waar de spelers van het Nederlands elftal in de rust van de wedstrijd naar toe gaat. Daar mochten we ons omkleden en gingen we het volkslied oefenen. Ik had dat thuis al heel goed geoefend. Daarom mocht ik het voorzingen voor de andere kinderen. Na het oefenen gingen we weer naar beneden en moesten we nog twee minuten en dertig seconden wachten want het Nederlands elftal was nog aan het inspelen. Ik mocht samen met Jeroen Hetzbergen het veld oplopen en het volkslied zingen. Jeroen was erg aardig tegen me en hij zei een heel geinig woord tegen me. Hij zei “He koning Rakker!” Toen het volkslied klaar was, renden we snel het veld af en begon de wedstrijd. Ik mag de kleren houden. De mannen hebben met 4-0 van Pakistan gewonnen.

 

Bijlage