header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Goede voornemens? Bij ons kun je ze inzetten!

Nieuws afbeelding 4-1-2023

Goede voornemens??

Een nieuw jaar is begonnen! Voor velen van ons de tijd van het jaar om goede voornemens te maken. Is een steentje bijdragen aan ons mooie cluppie misschien één daarvan?

Wij, als ereleden en vrijwilligers van het eerste uur, roepen iedereen op dat eens in overweging te nemen. Vrijwilligerswerk opent deuren. Je leert nieuwe mensen kennen, klussen klaren die je misschien nog nooit gedaan hebt. En het geeft een kick als je ziet dat zoveel kinderen, jongeren en senioren (hockey)plezier hebben op de club, dankzij jou bijdrage.

Ben jij diegene die zorgt voor frisse hesjes bij de trainingen? Is er in 2023 weer zo’n leuke feestavond voor jong en oud dankzij jou hulp? Kunnen we volgend seizoen weer met bijna alle teams de zaal in dankzij jou organisatietalent? Of hebben we misschien wel zicht op meer zaalcapaciteit met jou inzet?

Er zijn inmiddels ruim 20 vacatures voor vrijwilligers bij onze club. We hebben ze allemaal op een rij gezet op deze pagina

Binnenkort gaan we iedereen benaderen met de vraag: "Wat kan jij doen?”. Wil jij de eerste keus? Pak deze kans en kies die leuke klus uit die bij jou past! Heb je zelf ideeën over wat jij kan bijdragen, maar zie je de juiste vacature er niet tussen staan? Meld dit dan ook! 

Vrijwilligerswerk, dat zou iedereen eens moeten doen. 

Wij wensen iedereen een goed en sportief 2023 toe en zien je graag op zondag 8 januari bij de nieuwjaarsborrel vanaf 15:00 in het clubhuis.

Hartelijke groet,

Bianca, Anita en Natasja

Bijlage