header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Online spelregelavond zaal

Nieuws afbeelding 20-11-2022 Beste scheidsrechters, 


Aanstaande donderdag is er weer een online spelregelavond. Dit keer over de zaalspelregels. Rob Bensdorp zal de belangrijkste zaalregels toelichten. 


We starten rond 20:15 met de spelregels (vanaf 19:30 loggen de zaalcoaches al in voor de organisatie in de zaal). De link vind je in de clubagenda via de VHC app of de www.vhctwello.nl 


Ook in de zaal mag er door jullie weer gefloten worden. Zaalfluiten is wat pittiger dan op het veld. We proberen hier dan ook zoveel mogelijk jeugdsscheidsrechters samen met een volwassene of ervaren jeugdscheidsrechters. Maar dat lukt niet altijd. We kijken in eerste instantie naar scheidsrechters die ook zelf spelen in de zaal. 


In de zaal fluit je 2 wedstrijden per fluitbeurt. Meestal achter elkaar, soms zit er een wedstrijd tussen. Deze tellen ook als 2 fluitbeurten! Dit kan interessant zijn voor examenkandidaten die liever niet in het voorjaar fluiten. Geef het dus aan als je graag in de zaal wilt fluiten, door een mailtje naar dit mailadres te sturen. Heb je voorkeur voor een team of datum of ochtend of juist middag, mail ook dat gerust dan proberen we er rekening mee te houden (denk aan tentamenperioden!).


Vragen? Stel ze gerust, mag ook donderdag bij de online bijeenkomst. 


Tot donderdag!


Met vriendelijke groet,

VHC Twello


Michel van der Veen en Natasja Sanders