header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Seizoen 2021: belangrijke informatie

Nieuws afbeelding 11-8-2021

Na de vervelende coronaperiode van de afgelopen 2 seizoenen ziet het ernaar uit dat we onbekommerd het seizoen 2021/2022 in kunnen gaan.

Met het aantrekken van Arjan van Zanen als nieuwe hoofdtrainer willen we het level van alle teams naar een hoger niveau tillen, waarbij oog voor het individu niet verloren gaat. Elke trainingsavond loopt er bijvoorbeeld een senior trainer rond die beschikbaar is om spelers in kleine groepjes technische vaardigheden bij te brengen. Geef daarin vooral ook je eigen behoefte aan, dit kan ter plekke maar ook op afspraak via [email protected].  

Verder hebben wij in de afgelopen maanden gemerkt dat het beleid voor teamindeling niet bij iedereen voldoende bekend is. De teamindelingen worden als volgt gemaakt: er wordt achtereenvolgens gekeken naar clubbelang, lijnbelang, teambelang en vervolgens naar het belang van de speler. Hierbij wordt uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden met individuele wensen van spelers die worden aangegeven in de jaarlijkse enquĂȘte. 

Uiteraard blijven de communicatie lijnen volledig open en staan we open voor suggesties en vragen, omtrent welk onderwerp dan ook. 

Belangrijke data voor in je agenda

Op 23 augustus is er ruimte voor kennismaking met Arjan voor de trainers:

18-19 uur jeugdige trainers (tm 19 jaar)
19-20 uur senior trainers (20+)

24 augustus: start trainingen, schema volgt zsm in de app. We wachten nog op de seizoensafsluiting. En excuses voor de verwarring; de app heeft ineens het oude schema gepubliceerd. 

Op 30 augustus om 19.30 is er een inloopavond, waarbij Arjan en leden van de kern beschikbaar zijn voor vragen of onduidelijkheden. Deze vragen mogen uiteraard ook gesteld worden via de mail: [email protected]

Tevens organiseren we voor de liefhebbers een avond waarbij we de hockeyregels uitleggen. Vooral voor nieuwe coaches en ouders van nieuwe spelers is dat handig. Zoals elk seizoen is er een scheidsrechterscursus die je kunt volgen. Wil je je hiervoor aanmelden? Mail dan naar: [email protected]

En zoals elk seizoen kan onze prachtige club niet draaien zonder alle vrijwilligers die op welke manier dan ook een steentje bijdragen. Of dit nu structureel is of incidenteel, elk uur is welkom. Dus ben je ergens goed in, heb je zelf al een idee op welke manier je wilt bijdragen of vind je het fijn als wij meedenken? Mail naar: [email protected]

Laten we er met elkaar een prachtig en succesvol seizoen van maken!  

Namens de hockeykern 

Arjan van Zanen

 

VHC Twello: een leven lang hockey