header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Update coronamaatregelen VHC

Nieuws afbeelding 1-6-2021

Vrijdag 28 mei jl. was er weer een persconferentie van onze Minister President. Wederom was er aandacht voor sportactiviteiten en is verruiming vanaf 5 juni aangekondigd, op voorwaarde dat de dalende trend van het aantal ziekenhuisopnames blijft. 

 

Per zaterdag 5 juni gelden de volgende aanpassingen:

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 50 personen samen sporten per veld. Dit is exclusief trainers/ coaches. En geldt niet voor kinderen tot en met 17 jaar. 
  • Tijdens het sporten hoeven spelers onderling geen 1,5 meter afstand te houden. 
  • Spelers tot en met 17 jaar mogen wedstrijden spelen tegen andere clubs (wordt gepland op zaterdag 12, 19 en 26 juni).
  • Spelers vanaf 18 jaar mogen alleen tegen eigen clubteams spelen.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan langs de lijn (wel op ons terras, met zitplaats en registratie via deze QR code of deze link). 
  • Kleedkamers en douches mogen worden gebruikt.
  • Ons terras was al open voor bezoekers, velen hebben hier al dankbaar gebruik van gemaakt. Wees welkom om op de wedstrijddagen in juni een drankje te doen op het terras. Bardiensten worden hiervoor ingepland zodra de wedstrijdtijden bekend zijn. Vul je eigen dienst in via de VHC app (via 'meer' en 'plan uw bardienst'). 
Nog een keer de regels voor terras en clubhuis op een rij:
- Bezoekers mogen alleen gebruik maken van een zitplek op het terras of in het clubhuis. Dus niet langs de lijn/ lopend langs of over de velden. 
- Drink je wat op ons terras/ in het clubhuis? Leuk! Maar zoek een zitplaats en registreer je door de QR code te scannen op de posters op de club of gebruik deze link.
- Op het terras gelden dezelfde regels als in de horeca; houd 1,5m afstand, tenzij uit hetzelfde huishouden, max 2 personen per tafel/ 4 aan uiteinden van de picknicktafels. 
- Betaal met pin/ contactloos
- Draag bij het betreden van het clubhuis een mondkapje en ontsmet je handen (pompjes zijn aanwezig)
- Openingstijd terras is uiteraard afhankelijk van aanwezigheid barvrijwilligers, maar sluiting uiterlijk om 22:00 uur. 

We hopen eind deze week de indeling voor jeugdwedstrijden voor juni door te krijgen van de KNHB zodat we deze kunnen inplannen. Heb je vragen/ opmerkingen? Laat het ons weten via: [email protected]