header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Seizoen 2021-2022: informatie voor spelers & ouders

Nieuws afbeelding 20-4-2021


Beste VHC'ers,

er is nog steeds een kleine hoop dat we dit seizoen nog wat wedstrijden mogen spelen eind mei/ juni. Desnoods in regionaal verband. Zodra daar iets over bekend is horen jullie dit uiteraard. 

Seizoen 2021-2022
Achter de schermen zijn we al druk bezig met de indeling voor komend seizoen. Hiervoor ontvangen jullie in mei weer een enquête, geef hierin vooral aan wat je wensen zijn. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Vorig jaar heeft dit ons enorm geholpen en zijn er op het laatste moment zelfs nog wijzigingen gemaakt in de indeling op basis van jullie voorkeuren. 

We streven ernaar de indeling begin juni te publiceren. 

Denk ook vast na over verbeterideeën voor/ op de club. Vorig jaar hebben we goede ideeën ontvangen, waarvan een deel al is uitgevoerd. Voorbeelden zijn; een ander biermerk, haakjes in de dug-outs en de kleedkamerbanken (incl haakjes) die we als het goed is in mei kunnen ophalen. 

Mixwedstrijden 15 en 22 mei
Op 15 en 22 mei organiseren we voor de A, B, C mixwedstrijden, dus houd deze 2 dagen vrij in je agenda. We gaan de spelers husselen. LET OP: dit betekent niet dat het team waarin je speelt, het team van komend seizoen is. Hieraan kunnen dus geen conclusies worden verbonden. Het heeft als doel om spelers in een andere teamsamenstelling te zien spelen en/ of op een andere plek. 

Informatie voor alle 18+ leden, familie, buren, etc
We zijn tevens aan het inventariseren wat de behoefte is voor andere teams dan de huidige seniorenteams die spelen op de zondag. Denk hierbij aan een veterenanenteam, 7x7 hockey op vrijdagavond of een doordeweekse competitie voor senioren. Deze zijn er zelfs overdag. De KNHB heeft hiervoor een enquête opgezet, klik hier om deze in te vullen. Mogelijk volgt er vanuit VHC ook nog een enquête hiervoor. 

Heb jij als ouder/ verzorger, opa/ oma, oom/ tante, buurman/ -vrouw, interesse in? Of ken je iemand die bij veteranen, doordeweeks of op vrijdagavond wil hockeyen? Laat ons dat dan weten, dan gaan wij ons best doen om een team op poten krijgen. 

Doe vooral alvast een keer mee met walk in hockey op dinsdagavond. Je hoeft hiervoor niet te kunnen hockeyen, de ervaring is divers en enthousiasme is voldoende! Aanmelden voor meetrainen kan bij: [email protected]

Verlaat jij VHC?
Ben je in verband met verhuizing, studie of om een andere reden van plan om je uit te schrijven? Dan kan dit tot en met 31 mei. We vinden dat uiteraard erg jammer en horen graag de reden van je uitschrijving. 

Financiën hoeven overigens geen reden van uitschrijving te zijn, hier zijn oplossingen voor op een discrete manier. Check daarvoor deze pagina of mail: [email protected].  

Twijfel je of je doorgaat met hockey? Geef dit dan aan bij je coach of lijncoördinator. Wellicht kunnen we je helpen of in ieder geval mogelijke vragen beantwoorden. 


De hockeykern & lijncoördinatoren