header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

Winterprogramma

Nieuws afbeelding 19-11-2020
Beste VHC'ers,

we naderen wat in een normale situatie de 'winterstop' zou zijn. Maar aangezien we nu al een paar maanden niet optimaal hebben kunnen hockeyen en zelfs de zaalcompetitie niet doorgaat, hebben we toch geprobeerd een oplossing te vinden om het aanbod te vergroten. 

December
In december is er geen training, volgende week trainen we voor het laatst dit jaar. En zaterdag 28 november zijn er nog oefenwedstrijden voor de jeugd.

Januari
In januari willen we voor de jongste jeugd zaaltrainingen organiseren, omdat het voor hen te koud is om buiten te sporten. Data volgen nog. 

De jeugd/ junioren trainen met ingang van 4 januari 1 keer per week. Zodra we weten dat de competitie weer begint, trainen we weer 2 keer per week (dit kan dus hopelijk ook zo maar januari zijn). Trainingsdagen worden afgestemd met trainers en verschijnen in de app.

De senioren zijn afhankelijk van wat er vanuit de overheid mag. Vanaf 19 november geldt dat ze weer in groepjes van 4 mogen trainen per kwart veld. De senioren worden op de hoogte gehouden via hun aanvoerders over de ontwikkelingen en mogelijkheden. 

Uiteraard blijven de coronaregels zoals ze nu gelden op de club van kracht. 

We wensen jullie allemaal prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling!  

#staysafe #stayhealthy

De Hockeykern