header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Save the dates: 29 en 30 augustus

Nieuws afbeelding 23-7-2020
Velen van jullie zijn ongetwijfeld aan het genieten van een welverdiende vakantie in Nederland of zelfs in het buitenland nu het weer kan. Maar bij VHC zitten we niet stil; we zijn alweer bezig met het organiseren van de start van het nieuwe seizoen. Zet onderstaande data alvast in je agenda!

Jeugd
De trainingen starten weer op 24 augustus. Wil je eerder starten? Overleg dit dan even met je trainer. Op zaterdag 29 augustus is de openingsdag van het nieuwe seizoen op onze mooie club. Dit wordt een dag met oefenwedstrijden thuis of bij clubs in de omgeving. Exacte invulling hiervan volgt nog per team. Vanaf 15:00 uur verwachten we iedereen weer terug bij VHC voor het maken van teamfoto's en de aansluitende (alcoholvrije) borrel. We maken er uiteraard een feestelijke dag van.  
5 september is de eerste competitiedag. 

Senioren
Ook voor de senioren starten de trainingen in de week van 24 augustus, sommige teams hebben al afgesproken om eerder te starten. De openingsdag voor de senioren is op zondag 30 augustus. Er worden onderling oefenwedstrijden gespeeld, met uiteraard aansluitend een borrel. 6 september is de eerste competitiedag voor de senioren. 

Laten we er een gezellig, sportief en succesvol seizoen van maken met z'n allen!