header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

VHC Twello zomerschema vanaf 6 juli (ook voor niet-leden)

Nieuws afbeelding 23-6-2020
Jullie hebben de aankondiging al meerdere malen voorbij zien komen: VHC Twello hockeyt door deze zomer. Volgende instuiftrainingen jeugd: 12 & 19 augustus

Het schema is klaar en er zijn geen beperkingen meer vanuit de gemeente/ KNHB.

 Dinsdag 20:00-21:15  Dames 1 
    Jong dames 1 

20:00-21:00 Walk in hockey 
 Woensdag 17:00-18:00  Jongste jeugd (Benjamins, F-'jes, E-'tjes)
    Jongens & meisjes D 
  18:30-19:30  Jongens & meisjes C 
  20:00-21:00 Jongens & meisjes B
    Meisjes A
  20:30-22:00 Heren 1 
 Donderdag 18:30-20:00  Shoot-out training: 2 (alleen keepers), 9, 16 juli

Scooptraining: 13, 20 augustus

20:00-21:30 Senioren


Zoals jullie zien zijn leefdtijdscategorie├źn gegroepeerd. In plaats van een reguliere training spelen jullie gemixt partijtjes (de senioren vullen dit in onderling overleg in ivm de restrictie op partijspel). Na de partijtjes kunnen jullie in/ bij het clubhuis nog even chillen. Ouders zijn (ovb) welkom om aan te sluiten na de training. Zorg wel dat je weg bent voor de volgende groep klaar is. 

Iedereen is welkom
Ook niet-leden zijn welkom, dus neem vooral vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, buren, etc mee. Voor de basisschooljeugd zijn er instuiftrainingen op 15 juli, 12 en 19 augustus van 17-18 uur. Meld ze van tevoren wel even (gratis en vrijblijvend) aan via [email protected] zodat ze verzekerd op het veld staan. 

Let op: in verband met partijtjes is het handig als je je kunt onderscheiden. dus neem elke training een 2e shirt mee in een andere kleur. Zorg dat je een donker en licht/ gekleurd shirt mee hebt. 

Shoot-outs/ scooptraining
Op de donderdagavonden worden shoot-outs en scoop trainingen gegeven. Iedereen kan hieraan mee doen. 

Walk in hockey
Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te bewegen en kennis kan maken met hockey op zijn/ haar eigen tempo. Daarom starten we met walk in hockey. Onder begeleiding leer je de beginselen van hockey, zonder meteen een heftige conditietraining te ondergaan. Ideaal voor mensen die op een rustig tempo willen (of door blessures moeten) bewegen in de buitenlucht met bal en stick. 
Iedereen is welkom, van jong tot oud(er).

Mochten we onverhoopt wijzigingen moeten aanbrengen in het bovenstaande schema, horen jullie dit uiteraard zsm via de site/ VHC app. 
Vragen? Mail naar: ho[email protected]