header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

Scheidsrechters bedankt!

Nieuws afbeelding 19-6-2020


Traditiegetrouw bedanken we aan het eind van het seizoen alle scheidsrechters die afgelopen seizoen de thuiswedstrijden van VHC Twello hebben begeleid. Elk competitieweekend staan jullie er weer en zorgen jullie voor een goed verloop van de wedstrijden. Super bedankt namens alle spelers van VHC Twello! 

Vorig seizoen hebben we jullie getrakteerd op een teamlunch/borrelhap na de laatste wedstrijd. Dat gaat helaas nu niet, maar daar gaan we iets anders op bedenken!

Speciale dank aan onze scheidsrechtersbegeleiders Robbert en Joske, die er elke zaterdag voor zorgden dat onze jeugdige scheidsrechters een steuntje in de rug kregen en tips kregen om te kunnen groeien in hun rol. 

Ook kijken we altijd naar het klassement van diegenen met de meeste fluitbeurten. Vaste namen in dit rijtje zijn Laurens en Rob, zij nemen vaak bij de oudere jeugd en senioren de wedstrijden voor hun rekening. In de top 10 van dit seizoen zijn ook een aantal ouders terug te vinden die het leuk vinden om te fluiten; Boudewijn, Hans, Joske, Oscar, Pascal, Rinke en Robbert. Met name in de zaalperiode hebben zij gezorgd voor de juiste begeleiding van alle thuiswedstrijden. 

Namens de A/B-jeugd heeft Sven Bevers maar liefst 14 wedstrijden gefloten. Hoeveel zouden het er geweest zijn als we een volledig seizoen hadden gedraaid!? Samen met Sanne Roosnek is hij het ClubScheidsrechter+-traject gestart. Onder begeleiding van Laurens Potters en onze buurtverenigingen worden zij opgeleid voor het fluiten van wedstrijden op een hoog clubniveau. Een leuk traject met verschillende workshops voor jeugd en seniorscheidsrechters. Lijkt het je leuk om komend seizoen ook dit traject te gaan volgen? Meld je dan aan via [email protected]

Tot slot nog even een mededeling over de scheidsrechterscursus voor de 2e jaars C van afgelopen seizoen die komend seizoen naar de B gaan: deze cursus wordt normaal door Rob Bensdorp in juni georganiseerd, maar verschuift naar het najaar vanwege de coronamaatregelen. 


Super bedankt allemaal! We gaan er samen komend seizoen weer net zo'n succesvol fluitseizoen van maken!