header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Gezocht: scheidsrechterbegeleiders/ -coaches

Nieuws afbeelding 18-6-2020

Ondersteunen van jeugdige scheidsrechters
Al onze jeugdleden volgen vanaf dat ze in de B-lijn spelen, de opleiding tot scheidsrechter. Na een theoriesessie oefenen ze in de praktijk bij onze jongste elftallen. Ze kennen de spelregels doorgaans al goed,tenslotte spelen ze het spelletje zelf vaak al jaren. 

Ervaring leert dat sommige jeugdige scheidsrechters het uitdagend vinden om te durven blazen op dat fluitje en stevig in hun (hockey)schoenen te staan bij het nemen van beslissingen en/ of het omgaan met commentaar. Om ze daarbij te helpen hebben we enkele scheidsrechtersbegeleiders/ -coaches nodig. We inventariseren per week bij welke wedstrijden begeleiding wenselijk is en kijken vanzelfsprekend naar wanneer jouw kinderen hockeyen om zo e.e.a. te combineren waar mogelijk.

Profielschets
Ben jij diegene die onze jeugdleden kan stimuleren om op dat fluitje te durven blazen en helpen om zelfverzekerd over te komen? 
Scheidsrechterservaring is niet per se noodzakelijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om ook deel te nemen aan de scheidsrechterscursus. Verder helpen onze andere begeleiders je vanzelfspreken met tips en kan je eerst een paar keer met ze meelopen als je dat wilt. 

Niets is zo fijn als een wedstrijd die goed geleid wordt. Help jij ons daarbij?
Tijdinvestering: 1 wedstrijd in de twee weken.
Aanmelden kan door te mailen naar: [email protected]