header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Succesvolle 1e ochtend van de VHC schoolhockeyclinic

Nieuws afbeelding 17-6-2020

VHC Twello is er een groot voorstander van om iedereen meer te laten bewegen. Zeker in deze tijd waarbij sommige kinderen niet hun sport kunnen beoefenen zoals ze dat zouden willen. Schoolsportdagen zijn helaas niet mogelijk, daarom heeft een van onze leden (tevens sportdocent i.o.) coronaproof schoolhockeyclinics georganiseerd! 

Vandaag hebben we groep 7 & 8 van de Hietweide ontvangen. De kinderen kregen een hockeyclinic met 5 verschillende onderdelen. Er is tevens een wedstrijdelement ingebouwd: iedereen heeft shootouts mogen doen met een van onze topkeepers. De tijden en scores komen in een totaalklassement van alle schoolkinderen die de komende weken mee doen om uiteindelijk tot een top 3 te komen. 

Uiteraard waren er ook medailles voor de helden en heldinnen van vandaag, onze voorzitter kwam speciaal voor de uitreiking naar de club. En er waren wat talenten bij hoor! 

Super goed gedaan allemaal en wees welkom om gratis en vrijblijvend mee te blijven hockeyen tot en met de zomervakantie. Meld je daarvoor aan via: [email protected] zodat we je bij je leeftijdsgenoten kunnen indelen. 

De organisate wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: Jumbo Binnendijk en de Rabobank

Zie jij dit ook zitten voor jouw school/ klas? Mail dan naar [email protected] 

Of heb je vriendjes/ vriendinnetjes die deze zomer ook lekker mee willen hockeyen? Mail dan naar [email protected]