header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

VHC neemt deel aan beweegakkoord Gemeente Voorst

Nieuws afbeelding 11-6-2020

Eind mei heeft VHC Twello het beweegakkoord van de Gemeente Voorst getekend met het motto: iedereen moet kunnen sporten, nu en in de toekomst. 

Het is een initiatief van de Gelderse Sportfederatie in samenwerking met verschillende sportverenigingen uit de omgeving. Uiteraard waren wij op de achtergrond al bezig met de opzet van verschillende initiatieven om iedereen in de Gemeente Voorst de kans te geven om te sporten. Hieronder wat voorbeelden waar VHC Twello zich op de korte termijn voor inzet.  

Schoolhockeytoernooi
We starten woensdag 17 juni met een coronaproof schoolhockeytoernooi. De organisatie is in handen van Thijs Merks, een van onze trainers/ spelers. De scholen en klassen worden gedoseerd ontvangen voor een clinic en wat wedstrijdelementen. Uiteraard wordt er op toegezien dat alles volgens de voorgeschreven maatregelen verloopt.

Hockey voor elke leeftijd
Voorgaande jaren hadden we bij VHC natuurlijk de bekende 'zwoele zomeravond hockey' tijdens de zomervakantie. Vanwege de coronamaatregelen mogen we die helaas niet in dezelfde vorm aanbieden. Maar we zijn bezig met een variant voor alle leeftijden op verschillende momenten. Van jong tot oud(ers) en van beginnende tot ervaren hockeyers. Houd de site en social media in de gaten!

Heb je op dit moment al broertjes/ zusjes/ vriendjes/ vriendinnetjes of ouders in je omgeving die graag vrijblijvend en kosteloos meetrainen? Geen probleem! Mail naar [email protected] zodat we ze kunnen aanmelden bij de betreffende trainer. 

Fysiotherapie De Boombosch
Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen worden onze velden op dit moment ook gebruikt door de fysiotherapeuten van De Boombosch en de cliënten die aan het revalideren zijn. 

Heb je zelf aanvullende ideeën voor dit initiatief ? Mail naar [email protected]