header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Kleding

Nieuws afbeelding 10-5-2011

Inmiddels is er contact geweest met Piet Zoomers over de resterende kleding. Vanwege de afwijkende maatvoering van de reeds geleverde kleding heeft Piet Zoomers besloten ons volledig opnieuw te voorzien van kleding. Hier zijn wij als club erg blij mee. De nieuwe kleding wordt door een andere leverancier geleverd. Hierdoor is de pasvorm en maatvoering verbeterd.

 

Een en ander betekent wel dat iedereen wederom de kleding moet passen alvorens wij deze gaan bestellen. De planning is met Piet Zoomers kortgesloten. Voor 25 mei moeten wij van iedereen de juiste maten hebben. Er zijn verschillende passets geleverd. Deze zullen tijdens en na de trainingen van de komende 2 weken gepast kunnen worden. Hierbij kunnen wij de hulp van ouders van jeugdleden goed gebruiken!

 

Wij zullen samen met Piet Zoomers alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat iedereen voor de start van het nieuwe hockeyseizoen een compleet kledingpakket heeft. De reeds geleverde kleding dient dan weer te worden ingeleverd.

 

Bij het kledingpakket hoort een bruikleenovereenkomst. Deze is ter informatie bijgevoegd. Hij hoeft nu nog niet te worden ondertekend, maar de voorschriften zoals omschreven in deze overeenkomst zijn ook van toepassing op de reeds geleverde kleding. Bij de ontvangst van het nieuwe kledingpakket zal deze overeenkomst opnieuw verstrekt worden met het verzoek deze te ondertekenen.

 

Benjamins en Trimmers

Ook voor hen zullen trainingspakken worden besteld. Deze zullen ook vanaf de start van het nieuwe seizoen beschikbaar zijn. Indien hier belangstelling voor is, graag even aangeven via [email protected] zodat wij een afspraak kunnen maken voor het bepalen van de juiste maat.

De kosten voor een trainingspak bedragen 1,50 per maand.

 

Vragen? mail ze naar [email protected]

 

Met vriendelijke groet,

VHC Twello

 

namens de kledingcommissie

Boudewijn Sanders