header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

Alle wedstrijden en trainingen zijn tot 7 april afgelast

Nieuws afbeelding 12-3-2020

UPDATE 23 maart:

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april.

NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat een en ander praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. De KNHB blijft de richtlijnen van het RIVM volgen, net als de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit vanzelfsprekend delen op onze website en met de verenigingen.


UPDATE 17 maart:
In ieder geval tot en met Pasen nog geen wedstrijden zoals het er nu uitziet. Dit ivm dat teams zich mogelijk na 6 april weer kunnen voorbereiden op eventuele hervatting van de competitie in welke vorm dan ook. Zie ook de link naar het artikel de KNHB.


In verband met het coronavirus heeft de KNHB alle competitiewedstrijden tot 7 april afgelast. Ook adviseert de bond om alle trainingen en bijeenkomsten op clubs te annuleren. VHC volgt dit advies. Indien deze maatregel langer aanhoudt dan 7 april, word je hiervan door je train(st)er op de hoogte gesteld. 

Volg hier het laatste nieuws van de KNHB over de coronamaatregelen. 

Voor vragen kun je je tot je train(st)er/ coach richten. Hopelijk zien we elkaar weer snel op het veld!

VHC Bestuur