header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Een succesvolle zondag, met dank aan onze pupillen van de week: Lisa, Saar, Huub en Ties!

Nieuws afbeelding 9-3-2020

Gisteren speelden alle 4 onze senioren teams thuis. De veterinnen trapten af tegen de koploper. Het ging redelijk gelijk op en tot grote frustratie van de koploper bleef het lang 0-0. In het laatste kwart scoorden onze veterinnen de 1-0 en beslisten daarmee de wedstrijd. Goed gedaan dames! 

Om 12:45 startte Jong Dames tegen Meppel. Een spannende wedstrijd die eindigde in een 4-3 overwinning voor onze toppers van VHC. 

De wedstrijd van Dames 1 begon 20 minuten later, doordat de tegenstander in de file had gestaan. Het was het wachten waard, de dames wonnen met 6-0 van Hardenberg. Lisa en Saar waren onze enthousiaste pupillen van de week. Leuk dat jullie er waren meiden en hopelijk tot een volgende keer!

Heren 1 kreeg Dalfsen op bezoek. Tijdens deze pittige pot liepen de gemoederen soms hoog op, maar dat werd uitstekend gemanaged door de scheidsrechters. Het bleef helaas 0-0. Huub en Ties waren een goede support als pupillen van de week.Top dat jullie erbij waren mannen! 

Meld je aan als pupil van de week
Ben jij speler van de Benjamins/ jongens/ meisjes E of F en lijkt het je ook leuk om een keer pupil van de week te zijn samen met een teamgenootje? Meld je dan aan bij Jan Henk Koning.