header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

Nieuw technisch hart is een feit!

Nieuws afbeelding 6-2-2020

Eind november hebben we een oproep gedaan voor nieuwe leden om onze technische commissie te versterken. Met trots kunnen we melden dat dit heeft geresulteerd in de start van een vernieuwde TC deze week!

Naast de toetreding van vers bloed, is ook de opzet veranderd. De ouderwetse technische commissie is hiermee verleden tijd. Het nieuwe technische hart bestaat uit een hockeykern en een afzonderlijke groep lijncoördinatoren

Hockeykern
De hockeykern is verantwoordelijk voor de opzet en het faciliteren van het hockey technische beleid. De hockeykern bestaat uit :

Frank Wensink 
Technisch beleid, aanspreekpunt bestuur
Hans Zonnenberg Trainingscoördinator
Bianca Bellert Wedstrijdsecretariaat, indeling teams KNHB
Mariska Möckel Secretariaat, contact KNHB


Lijncoördinatoren
De lijncoördinatoren bewaken de uitvoer van het beleid dat de hockeykern uitzet. Uiteraard staan deze 2 commissies nauw in contact met elkaar. Lijncoördinatoren zijn het eerste aanspreekpunt van coaches, trainers, ouders en spelers (senioren). 

Indeling lijncoördinatoren:
Senioren Maartje Kim Dikkers
Jongenslijn Joris van Nunen
Meisjes A Anita Merks
Meisjes B Sander Span
Meisjes C Paul Verschoor
Meisjes D Emile Berkman
Jongste jeugd Jan Henk Koning

e-mailadres:
Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw e-mailadres; [email protected]
Mochten jullie nog vragen hebben, schroom dan niet om bovenstaande mensen aan te spreken of een mail te sturen naar [email protected]

Dank aan iedereen die de afgelopen maanden heeft meegedacht en -gewerkt aan de nieuwe opzet en de uitvoering ervan. Wij wensen de hockeykern en lijncoördinatoren uiteraard veel plezier en succes in hun nieuwe rol!