header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

Nieuwe TC leden gezocht!

Nieuws afbeelding 22-11-2019Onze TC is op zoek naar nieuwe leden!

Heb jij affiniteit met hockey, speel je zelf nog, coach je, of heb je bestuurlijke ervaring in een andere tak van sport? Wil jij graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze mooie club? Dit is je kans! Onze technische commissie (TC) zoekt nieuwe leden.

Wat doet de technische commissie?

De technische commissie heeft een belangrijke functie binnen onze hockeyclub. Samengevat regelt de TC alles wat met de inhoudelijke en praktische kant van het hockey te maken heeft, zowel op het veld als in de zaal. Dit laatste samen met de zaalcommissie die onder de TC valt.

 

De TC zorgt ervoor dat de teams worden ingedeeld en aangemeld bij de KNHB-competitie. De TC ziet erop toe dat alle teams een trainer/coach, een plek in het trainingsschema en begeleiding van een hoofdtrainer krijgen. Verder probeert de TC het hockeyniveau van onze vereniging te verbeteren door onder meer informatie-, en opleidingsavonden voor coaches, trainers, scheidsrechters en ouders, in samenwerking met onze clubtrainers.

 

Ook geeft de TC extra impulsen door het organiseren van speciale trainingen, clinics, toernooien, coach-instructies, etc. De TC is verder aanspreekpunt voor iedereen met vragen over hockey. Knelpunten die kunnen ontstaan met betrekking totbijvoorbeeld spelersaantallen lost de TC in samenspraak met de betrokkenen zo goed mogelijk op.

 

Vacatures

Het (aanstaand) vertrek van een aantal TC leden betekent dat het bestuur en de TC op zoek zijn naar ‘vers bloed’ voor de TC. Het gaat om diverse taken en functies.

 

Lever je graag een bijdrage aan VHC? Of heb je goede ideeën en wil je hier eens met ons over sparren? Neem dan contact op met TC, bestuur of voorzitter. We willen graag met je spreken over de mogelijkheden en ideeën.

 

Namens het bestuur en de TC,

Johan Homan.