header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

Informatie zaalhockey 2019/ 2020

23-10-2019Binnenkort start de zaalhockey! Belangrijke info!
Het zaalhockeyseizoen 2019-2020 gaat binnenkort beginnen. Dit jaar doen we met 17 teams mee! Om de zaalhockey goed voor te bereiden beginnen we al half november met de meeste zaaltrainingen. 

De zaaltrainingen:
De zaaltrainingen starten voor de teams vanaf D leeftijd in de week van 11 november. E6 en E8 starten in overleg met trainers mogelijk later, hun zaalcompetitie begint pas in januari. De C teams trainen vanaf 12 november, wekelijks op dinsdagavonden in de blaashal bij DHV.
De kinderen t/m D die nog in de middag kunnen trainen, kunnen door de week terecht voor trainingen in Twello in verschillende beschikbare zalen.

Kick off / zaalhockey instructieavond woensdagavond 20 november: 
Op woensdag 20 november, 20:00-21:30 is er een kick off in de vorm van een zaalhockey-instructieavond. De zaalcommissie zal uitleg gegeven over de organisatorische kant van de zaalcompetitie (in Twello en in Deventer), en de rol van de coaches, ouders en teams hierbij. Verder zal er een stuk uitleg zijn over zaalspelregels, techniek- en tactiek. We rekenen op de aanwezigheid van alle teams, van coaches, trainers, maar ook zoveel mogelijk ouders & spelers. Dan weet je wat je kunt verwachten in de diverse rollen (ouders helpen bv mee bij de wedstrijdbegeleiding, balken leggen, zaalwacht en de bemensing van de wedstrijdtafel). Dus zet deze datum meteen in je agenda!

De zaalcompetitie:
De competitie start in het weekend van 7/8 december en loopt door tot 8/9 februari. De meeste teams zullen 5 wedstrijddagen hebben, waarvan 1x thuis. Op website en VHC app zal vanaf midden november het wedstrijdschema bekend worden. 

Contributie
De contributie voor deelname aan de zaalcompetitie is net als vorige jaren 60 euro. Spelers die geen competitie spelen maar wel zaaltraining volgen betalen een kleine vergoeding ivm de zaalhuur.

Nog vragen? Mail naar [email protected].
We verheugen ons op een sportief en gezellig zaalhockeyseizoen!

De zaalcommissie,
Astrid Geerts, Cecile Wellen, Michiel van Zuilen, Lex van Dockum.