header foto header foto header foto header foto header foto 
Persberichten

Twello JD1 speelt kraker tegen Zwolle

Nieuws afbeelding 19-9-2019

Zaterdag middag 12.00 de zon staat hoog aan de hemel en bij VHC lopen stuiterende jongens en meiden rond om hun wedstrijden van vandaag te mogen spelen. De jongens D1 van Twello mogen thuis hun wedstrijd spelen tegen jongens D5 uit Zwolle. 

Het begint gelijk goed binnen een paar minuten scoort Twello de 1-0 vanuit een strafcorner. De jongens gaan goed van start en de teamspirit is geweldig om te zien. Mooie voorzetten worden gegeven naar elkaar. Er wordt goed gekeken naar elkaar en geluisterd naar de aanwijzingen van de coaches. De ouders langs de kant geven hun positieve support ook voor de tegenpartij, want ook daar wordt hard gewerkt. Zo wordt het 1-1 met een mooie goal van Zwolle. De jongens geven de moed niet op en vechten als leeuwen voor de bal, niet letterlijk natuurlijk, want als er iemand valt dan geven we een hand en helpen we elkaar om weer door te kunnen spelen. Zo gaat dat bij de hockey sportiviteit staat voorop. 

De scheidsrechters rennen net zo hard als de jongens om het hele spel bij te kunnen benen, want snel gaan de jongen van VHC . Ze maken achter elkaar de goals en stimuleren elkaar om nog harder te lopen en de bal te blijven veroveren. Blije koppies, juichende jongens en ouders lang de lijn als het eindsignaal klinkt en ze de wedstrijd winnen met een verdiende 6-1! 

Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken bij dit sportieve jongensteam, ben jij 10 of 11 jaar en heb je nog steeds geen sport gevonden die bij je past? 

Kom dan eens langs bij VHC en kijk een wedstrijd of training mee. Voor meer vragen over trainingstijden of informatie over VHC mail naar: wer[email protected]

Uiteraard zijn overigens alle jongens en meiden van verschillende leeftijdscategorie├źn welkom! We hebben teams in elke leeftijdsklasse, dus schroom niet en kom een keer mee trainen!