header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

Trainingsschema seizoen 2019-2020

26-8-2019

Aan alle leden/beste allemaal,

START NIEUWE SEIZOEN 2019-2020

Komende week starten de trainingen en eerste (oefen-) wedstrijden op zaterdag 31/08. Het meeste staat al in Lisa, app en op website, hieronder een toelichting.

TRAININGEN

Komende week is het nog vakantie in Twello, maar we starten al wel met de trainingen. Dit in ieder geval op dinsdag 27/8 en woensdag 28/8 voor alle teams. De andere trainingsdagen is het aan de trainers en teams zelf om te bepalen of ze trainen, afhankelijk of trainers terug zijn van vakantie en er voldoende animo is. Vanaf 2 september trainen de teams in principe 2x per week (behalve de f-jes, benjamins, funkeys, die 1x trainen).

VOORLOPIG TRAININGSSCHEMA

Nog trainers/coaches te kort!

Het trainingsschema (zie bijlage) is qua tijden rond, maar we zijn nog steeds op zoek naar trainers voor bepaalde teams. Een klein aantal (oudere) teams mist ook nog coaches. We doen bij deze dringend beroep op iedereen om mee te helpen deze plekken op te vullen.Dit kan nog tot kleine verschuivingen in trainers leiden. De keeperstraining start op dinsdag 3 september.

OEFENWEDSTRIJDEN/START COMPETITIE

Er zijn oefenwedstrijden op zaterdag 31/08 voor alle jeugdteams. Let op: sommige teams spelen dan al hun 1e competitie wedstrijd. Voor het merendeel van de teams start de competitie 1 week later op 7 september.

START SEIZOEN INSTRUCTIE VOOR COACHES & TRAINERS

Op woensdag 4 september, 19:30 clubhuis, organiseren we een instructie avond, waarin we in gaan op 1) de rol van de coach, team-regels, competitie en vooruitkijken naar de zaal en 2) rol trainer, trainings-regels, opbouw trainingen en gebruik van hockeypraktijk. Alle coaches en minimaal 1 trainer per team worden hier verwacht. We zijn er ook om al jullie vragen te beantwoorden.

Graag reacties naar [email protected] of rechtstreeks naar 1 van ons.

Met sportieve groet, de TC.

Rinke de Bruin, Joske Roosnek, Hanneke Oomes, Jeroen Mourmans, Paul Verschoor, Jan Henk Koning, Emile Berkman en Lex van Dockum


Bijlage