header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

Blauwe kaart - de complimentenkaart

Nieuws afbeelding 8-3-2019 De groene, gele en rode kaart zijn natuurlijk al lang bekend. Daar komt nu, na de winterstop de blauwe kaart bij. Deze kaart is de tegenhanger van de andere drie, deze is er namelijk om positief gedrag en vooral sportief gedrag te belonen. Een comlimentenkaart dus eigenlijk. 

Hoe werkt het?
De thuisclub geeft door het invullen van de blauwe kaart een compliment aan hun tegenstander over sportief en/of respectvol gedrag, zodat kinderen hun wedstrijd op een positieve manier beƫindigen. Na het overhandigen van de kaart is er ruimte voor een gezamenlijke afsluiting, waardoor iedereen met een blij gevoel naar huis gaat.

De coaches kunnen deze kaarten via hun lijncoordinator opvragen, of achter de bar ophalen. Vanaf komend speelweekend is de kaart direct te gebruiken. Veel plezier met het invullen en geven van deze kaart!

Stuur foto's van het overhandigen van de kaart aan de tegenstanders door of plaats ze op facebook. Zo laten wij als club zien dat wij sportiviteit heel belangrijk vinden.

Op onderstaande link kun je meer lezen over de blauwe kaart.