header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Korte update zaalhockey competitie 2018-2019

Nieuws afbeelding 12-11-2018

Korte update zaalhockey competitie 2018-2019

 

Alle VHC Twello teams voor de komende zaalhockey competitie zijn ingeschreven. In totaal 16 teams zullen dit jaar meedoen, 2 meer dan vorig jaar!  De klasse-indelingen zijn inmiddels bekend en grotendeels vergelijkbaar met veldcompetitie.  Het wedstrijdprogramma zal ongeveer 12 november bekend gemaakt worden. Voor de meeste teams gaat de zaalcompetitie in het weekend van 8/9 december van start, dus dan is mogelijk jullie eerste wedstrijddag, houd hier alvast rekening mee. De thuiswedstrijden zullen in Klarenbeek gespeeld worden.

 

Kick off / oefendag(en)

Op zaterdag 1 december (D-E jeugd) en zondag 2 december (A-B-C jeugd) december trappen we de zaalcompetitie gezamenlijk af, met techniek, instructie en oefenpartijtjes, en kunnen alle teams en begeleiding kennis maken met balken leggen, zaalwacht en de bemensing wedstrijdtafel. Exacte tijden worden nog bekend gemaakt. Locatie Zuiderlaan.

 

Trainingen

De kinderen t/m D die nog in de middag kunnen trainen, kunnen door de week terecht voor trainingen in Twello in verschillende beschikbare zalen. De teams van leeftijd C en ouder, kunnen op zondag tussen 11.30 en 17.30 uur trainen aan de Zuiderlaan. Het schema hiervoor wordt na 12 november gemaakt aan de hand van de wedstrijddagen en handige trainingscombinaties. Vanaf 3 december beginnen de zaaltrainingen.

 

Instructie avond

Op 15 november om 20.00 uur staat er een instructie avond voor trainer/coaches gepland in het clubhuis. Tijdens deze bijeenkomst wordt kort uitleg gegeven over een aantal organisatorische zaken rondom de trainingen/wedstrijden. Verder zullen de spel- en techniekregels van  het zaalhockey worden toegelicht. Als belangstelling hebt, ben je natuurlijk van harte welkom.

 

Goed, voor zo ver de update! Ontzettend leuk dat er straks zo'n grote groep aan het zaalhockeyen is!

 

De zaalcommissie,

Caroline, Astrid, Lex, Hanneke