header foto header foto header foto header foto header foto 
Persberichten

10-JARIG VHC FLOREERT!

Nieuws afbeelding 1-10-2018

Afgelopen zondag vierde hockeyclub VHC haar 10e verjaardag met een hockey-clinic en een borrel. De grote opkomst en het prachtige weer maakten het tot een bijzonder geslaagde dag voor VHC en haar gasten.

 

Clinic

Zo’n 120 kinderen meldden zich voor de clinic, die door de Rabobank in samenwerking met de KNHB werd aangeboden. Samen met medewerkers van VHC werden op veld 1 diverse oefeningen uitgezet, waaraan de deelnemers beurtelings konden meedoen. Het enthousiasme bij de kinderen was groot.

 

Jong-internationals

Het enthousiasme werd nog groter, toen hockey-internationals Noor Omrani en Menno Boeren aansloten. Ze deden mee aan de clinic en beantwoordden vragen van de kinderen. Ze sloten de clinic af met een spontane wedstrijd, die neerkwam op ‘’de jongens tegen de meiden’’. De wedstrijd werd professioneel verslagen door Ralf Tip, vanaf het terras keek een flink publiek toe. Na afloop van de wedstrijd deelden de hockey-internationals handtekeningen uit en lieten zij zich royaal fotograferen.

 

Borrel

Ondertussen was het terras volgelopen met de ‘’verjaardagsvisite’’. Voorzitter Johan Homan blikte kort terug op de ontwikkeling van VHC. De club die met haar prettige sfeer, twee velden, een prachtig clubhuis, de gezonde kantine, een rookvrij terrein en een gloednieuw VHC-tenue goed aanslaat in de wijde regio. Johan kon dan ook met trots melden dat VHC de grens van 300 leden is gepasseerd. De aanpak zoals die is samengevat in de slogan ‘’Gezond, gezellig, voor iedereen!’’ blijkt te werken. Vervolgens sprak namens het College van B&W sportwethouder Hans van der Sleen. Hij sprak zijn waardering uit voor openheid en gezelligheid die VHC zo kenmerkt.

 

VHC naar 2023

De grote opkomst en het enthousiasme op deze dag zijn mooie indicatoren voor de toekomst van VHC. VHC kijkt met vertrouwen haar toekomst tegemoet. Een keer vrijblijvend meetrainen? Meld je aan bij [email protected]