header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Meisjes C3 Kampioen!

Nieuws afbeelding 20-6-2017

Meisjes C3 is kampioen geworden!

Het bleef spannend tot op het laatst: Zaterdag werd het kampioenschap binnengehaald toen de wedstrijd tegen Zwolle winnend werd afgesloten met 6-2. Spelend in de 4e klasse haalde Twello C3 maar liefst 38 wedstrijdpunten uit 14 wedstrijden , waardoor ons team de nummer 2, HCHN op één punt is voorgebleven. Een knappe prestatie! Vrijwel alle teams van onze club zijn bovenin geëindigd in hun competitie (deels in hogere klassen). Alleen dit meisjesteam is 1e geworden! Daar zijn we heel trots op!

Onder de bezielende leiding van coaches Joske Roosnek en Ellen Zwart en trainers Joske en Natasja Sanders is er een positieve sfeer gecreëerd en is het een hecht team geworden dat een fijn jaar heeft gehad en de sportieve uitdaging is aangegaan.

Na de wedstrijd werd het kampioenschap gevierd met de beste friet van Deventer met dank aan Erna en Erik Vorderman, de ouders van Cato, die het hele team uitnodigden in hun pas geopende zaak "Frietmeester” in de Smedenstraat. Daar werd hen namens de club een beker overhandigd en een medaille.

Gefeliciteerd meiden!